Incepeti liceul, nu va duceti in armata, calm Clasa a 9-a e cea mai ok, cel putin asa a fost la mine.Stai sa vezi dintr-a 10-a cum e pentru ca atunci o s-a cam inceapa si materia pentru Bac mai serios.
Calm down. Si eu trec a IX a XD. Nu e mare scofala, try to be yourself [imi place sa ne englezim]. Nu incerca sa ii pupi pe toti in fund, niste aere nu ar strica [nu chiar sa pari fitos, cred ca stii la ce ma refer], socializeaza cu toti si orice ai face, nu incerca chiar sa fii in mijlocul tuturor, crede-ma ca e greu. ). Si sa stii ca oricat de anti-social ai fii, o sa gasesti pe cineva care te intelege si care, probabil, este ca tine. A 9 a e grea, cel putin la real. Pot confirma asta. Cea mai grea materie se spune ca este informatica la mate-info. Dar sa nu uitam de fizica, sau chiar de chimie. Matematica e usoara. Momentan. Nu uita, fii tu insuti si vei reusi sa te cunosti pe tine. Mult succes .
Sa bat un apropo, vestimentatia e importanta, cat si indrazneala.
Degeaba se face galagie in jurul subiectului asta.
Stai intr-o clasa cu 30 de insi, unii mai rasariti, altii tarani/prosti/increzuti, vorbiti si o sa va obisnuiti sau nu unii cu altii.
O sa vezi care-s materiile grele si care-s profii naspa, degeaba ceri sa ti se spuna daca nu te ajuta cu nimic si e diferit peste tot.
Iupeburg întreabă:
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: