| Hollywood a întrebat:

Salz, am vazut ca unele fete si baieti au postat lucruri despre justin bieber, ca si mine acum :)) si unii intreb dc baietii si fete[dar putine] il urasc p justin bieber uitati-va aici
http://www.youtube.com/watch?v=upaJHS8mfP8&NR=1
ce sa zici despre el? a facut o fata de 3 ani sa planga dp el...
Eu unul nul plac de loc de tipu asta, si nu zic asta ca are bani si faima, asta pot sa am si eu, dar nu stiu pur si simplu nul plac, ca alti baieti :-?
Si acum intrebarea:
Fetelor c va place la tipu asta?[click p linkul de sus|nu prea e funny]
[scuze daca am scris vreun cuvant gresit ]

Răspuns Câştigător
| Doo a răspuns:

Eww.nu il suport! Sunt fata-si nu il suport!
In primul rand pentru ca muzica pe care o canta este,fara nici o ofensa,idioata si a ajuns deasupra celor care sunt chiar buni.
In al doilea rand, la orice melodie pe youtube(mai ales rock)o sa vezi aparand numele lui la comentarii gen:cei care au dat dislike sunt fani jb si alte prostii, comentarii foarte penibile.

5 răspunsuri:
| uncontdestuldenasol a răspuns:

Banggg! Si uite asa lumea, din comentariile la adresa pustiului[rele in special] din ce in ce mai multe fete de 10-12 ani[chiar si 15-16.tragicsad] au devenit curioase, uite asa a inceput sa le placa[nu stiu ce anume, da' eh...], apoi altii au comentat urat despre el, apoi altii au devenit curiosi, si asa mai departe. Ma rog, din moment ce pustiu asta e deja cunoscut in toata lumea, nu mai are niciun sens sa spun asta, in fine...

Vedeta cazuta din cer ce estraight face

| uncontdestuldenasol a răspuns:

"8. Si Michael Jackson avea voce de copil mic asa ca nu va mai luati de el! Lasati-l* in pace"
Da, cand era copil mic... Justin are aproape 20 d ani, el ce explicatie are?

| ƳσʋAиdMɛ a răspuns:

1.Videoclipul nu este cu el (am si eu un coleg care seamana exact cu el adica parul ochi alunitele ) 2. Este un const care isi bate joc de vedette. 3. Ce aveti mai cu baiatul ala canta bine si in plus toaata lumea inventeaza cheesti despre el cum ar fi ca cica avea 50 de ani sau ca nu exista 4. CE VA FACUT! 5. sunteti gelosi 6. Nu e vina lui ca fetele il plac asa de mult 7. Lumea a raspandit tot felul de chesti despre el. 8. SI MICHAEL JACKSON AVEA VOCEA DE COPIL MIC ASA CA NU VA MAI LUATI DE EL! LASATIL IN PACE

| CodName47 a răspuns:

SUNT DE ACOR! e cam nesuferit... eh asta cred eu poate alti cred altceva, oricum te sustin!

| maties a răspuns:

Justin biberon se spune pentru ca inca are biberon