Cel mai bine este sa folosesti crema depilatoare, in 3-4 zile o sa iti creasca putin par dar se va mai rari. Exista si la pliculete daca nu vrei sa cumperi una mai mare ca sa dai mai multi bani. Nu folosi lama pentru ca iti va creste parul foarte repede. Cum zicea Izabella daca ai un epilator bun, parul iti va creste in 3 saptamani -o luna.
P. S eu folosesc crema depilatoare asa nici nu simti durerea si dupa aplicare in 5-10 minute sterge`te cu un prosop si iti va disparea parul, singurul dezavantaj este ca miroase oribil. Dupa ce ai aplicat`o spala`te pe picioare sau in locul in care vrei sa o aplici.
Parul si asa iti creste negru deoarece esti bruneta. mi se pare logic.si nu e adevarat ceea ce zice. daca te epilezi cu epilatorul dureaza si 4 saptamana pana sa creasca parul inapoi.depinde d epilator.
daca nu vrea sa te lase cu epilatorul atunci vb cu ea si roag-o frumos sa te lase sa o dai jos cu lama.asa creste inapoi mai repede.
Mai bine nu, si eu am 12 ani si m-am epilat saptamana trecuta si mi-o crescut la loc.
Nu e nevoie sa folosesti aparatul.Este si o solutie mai practica.Vezi ca la farmacii sau la Carrefour(eu de acolo am luat, de la raionul de cosmetice/creme)un fel crema care decoloreaza parul rapid, in maxim 15 minute. O poti folosi pentru corp si pentru. fata. Din cate imi amintesc e la un pret convenabil si trebuie doar sa amesteci niste ingrediente pe are ti le dau ei intr-o cutiuta roz si sa intinzi pe locul dorit. Dupa 15 min.trb sa faci o baie cu apa RECE.Eu zic ca nu are de ce sa nu te lasa mama ta, a mea m-a lasat deoarece produsul nu are efecte secundare(atata timp cat citesti instructiunile)si nu face decat sa decoloreze, fiind pe baza de apa oxigenata.Succes si distractie placuta
Vreau sa va spun ca mi l-am decolorat cu apa oxigenata... dar tot mi se vede tare.
Da ce culoare ai parul acum pe picioare? Oricum eu spun sa nu iti epilezi paru.Esti destul de mica si nu cred ca o sa vrei sa te epilezi din 2 in 2 saptamani.Pentru ca este adevarat... o sa-ti creasca ca la o maimuta ( scuza-mi exprimarea). Mai bine ascult-o pe mama ta... Daca nu mai intreaba si pe altii. Distractie placuta la nunta!
Pur și simplu te epilezi. E corpul tău nu al mamei tale. Dacă observa nu are ce sa iti facă. Poate te cearta dar nu are ce sa iti facă. Ai putea sa încerci sa vorbești cu ea. La mine a mers. I-am spus ca nu mai sunt un copil mic iar ea trebuie sa înțeleaga asta. Ca eu oricum ma voi epila cu acordul ei sau nu
ale0409 întreabă: