O bataie cu perne e perfecta Aveti grija sa nu faceti fulgi prin casa
Puteti sa jucati adevar sau provocare, sa jucati carti, pe langa filmul ala de graza puteti sa vedeti si al film, sa cititi o revista, sa mai vb si voi despre una, despe alta.
Distractie placuta si nu uitati mancarea!
Eu eram inebunita dupa mima si apoi de bataile cu perne si jocul cu sticluta si intrebari indecente
Uite jocuri: Baba oarba, Adevar si provocare, Karaoke, carti si faceti-va portrete
Te chemam daca te cun si stiam cine esdti.Crucified_Countess...dar petrecere in pijama este doar pentru prietenele mele...si pe u deocamdata nu te cun...mersi la toata lumea pentru jocuri dar eu ma gandeam la jocuri de facut nu din astea k pe astea oricum le faceam si le siam... oricum mersi...
Spuneti povesti de groaza sau amuzante! Nu uita tine-le treze pana la 6! cel putin!
Hm.adevar sau provocare(si dai din alea grele cusaruturi intre feteglumesc)bataie cu sapun sau spuma de par (sti ce misto ein afara ca am facut casa varzA)farse la telefonsunati cu nr ascuns prieteni si vedeti ce zic sau mosi(bunici vostri)Concurs de mancat cine mananca mai repede o felie de pizza spargeti baloane cu apa le umfleti si puteti sa le aruncati de pe balcon(daca esti la casa cu etaj cum sunt eu sau la bloc)oua ai grija sa nu te prinda parinti)sau le spargeti cu funduca e fara sau va bateti cu ele asta daca e in baiesucces sper ca am fost de ajutor si nu uita chuky! Succes! cam asta faceam eu...
Salut! Eu o sa iti dau cateva ideii superbe pentru petrecere! Daca iti place vedetele cu ar fi Miley Cyrus, Selena Gomez etc, o sa iti placa la nebunie! Ce ar fi sa aranjati un podium si sa va aranjati la petrecere cu farduri, sa va faceti parul,, hainele si etc! Apoi sa organizati o premiere stiu si eu de ezemplu,, MISS Pijama,, sau altele potii sa faci si la imprimanta niste,, diplome,,! Desigur daca urasti scoala poti sa faci la imprimanta si diplome pe care sa la scrii chair tu! Asta o sa va dea senzatia ca s-a terminat scoala! Hehe sunt cam nebunatica, si sper ca iideile mele sa te ajute! Pup!
Poti s va luati reviste si sa faceti teste sau chiar sa scoti de pe net si o sa va radeti P. S. sa cumperi multe dulciuri si jeleuri si chipsuri si nu uita sa ai multe perne cu care sa va bateti crede-ma ca stiu eu fac petreceri in pijama de 3 ani si si petrecerea mea e saptamana viitoare adica 11 dec de ziua mea ( va urez distractie placuta si tine cont de sfaturile mele
Eu stiu un mai multe jocuri care nu trebuie cumparate 1) face o cursa in saci (de dormit, saci simpli, pungi) 2)la aldoilea joc trebuie (farfuri, furculita si cutit si alte farfuri si orez) ia o farfurie si numara 20 de boabe de orez crud la fiecare persoana a doaua faza mai pui inca un rand de farfuri acum fiecare persoana trebuie sa dea cu furculita fiecare si cutitul fara sa atinga boabele si farfuria cine termina primul castiga jocul.