Pai stiu un joc., ai nevoie de o ciocolata, o farfurie, un cutit si o furculita, 2 zaruri, haine haioase precum o rochie larga si vaporoasa, slapi, ochelari de soare, o esarfa stralucitoare, o palarienostima si manusi. cum se joaca; asezativa in cerc. puneti ciocolata pe o farfurie si hainele in mijloc.aruncati zarurile cu randul. imediat ce da cineva un sase, sare in centru. trebuie sa imbrace toate hainele, inclusiv manusile, inainte de a incepe sa taie si sa infulece ciocolata. trebuie sa foloseasca doar cutitul si furculita, nu si mainele. continuati sa aruncati zarurile cat timp ea continua sa manance. cand altcineva arunca unsase, fata care infuleca ciocolata trebuie sa se dezbrace
de hainele caraghioase ca sai cedeze locul urmatoarei. iuhu, estecioco fantastic.
[ai poti juca matele-ncurcate(in afara de una care iese din camera si celelate se incurca cat pot de bine. dupa aceea vine cea plecata la plimbarica si trebuie sa va descurce), daca sunteti mai multe flori fete si baieti, telefonul american, faceti SPLASH-uri(favoritele mele! eu stau la etajul 9 si umplu ori baloane ori pungi din acelea subtiri si mici cu apa, le leg la gura si le dau drumul de la balcon ), teste de personalitate, jocul acela cu paharul( una din voi pune o intrebare,, picanta" de genul: cine a facut cu tare lucru" cine a facut acel lucru trebuie sa bea din pahar) si hot seat cu intrebari intime
Ana
si eu fac petrecere in pijamale
ti-as sugera sa vorbiti despre baieti, sa va bateti cu perne etc.
Cauta cartea fetelor in magazine si o sa iti spuna acolo cum sa va faceti manichiura perfecta, cum sa faci o masca faciala...chestii din astea:d
Eu cred ca trebuie sa aveti o trusa de machiaj, luati un sarf legati la ochi si va machiati, sau faceti concursuri de make-up, imbracat. misto, eu am incercat 1000 de ori misto, incearca+machiaj+haine=super party
Puneti muzica si dansati,jucativa ce e?, luati o revista si vedeti daca sunt baietii daraguti!, rujativa legate la ochi, machiativa, batetiva cu perne, uitati-va la filme de groaza si la sfarsit culcativa o sa vezi ca o sa le placa mult de tot asa ca bafta!