Daca dispui de bani, ii poti cumpara cartea" luna noua" sau twilight, sau un parfum! depinde ce alegi tu! poate te mai gandesti la alte optiuni!
Daca dispui de bani, ii poti cumpara cartea" luna noua" sau twilight, sau un parfum! depinde ce alegi tu! poate te mai gandesti la alte optiuni!
E de datoria ei sa aduca tortul.Intereseaza de hobby-urile ei si cumpara-i ceva care s-o ajute.Sau un album cu trupa pe care o iubeste si nu are Cd-ul cu ea.
Un tablou cu voi 2 si poti lua o perna (sau altceva) pe care o poti personaliza. poti scrie best friends forever , sau ceva de genu.
Tortul va fi datoria si placerea ei in acelasi timp, ar trebui sa ii lasi ei onoarea cu tortul.
Eu zic sa-i faci cadou o poza voi doua, intr-o rama pe care sa scrii:best friend foe ever... j un ceas.sau un inel...eu asta i-as oferii. q sigurantza o sa-i placa. j s-o mai invinti j in locul in care ii place ei cel mai mult sa mearga...
Eu...
i-as lua pe langa un tort de ciocolata:X:X
si o pereche de cercei de argint (sau de aur0
depinde ce poarta prietena ta
Da ai puteai sa iei un tort personalizat cu ce stii ca ii place iei ciocolata, caramel stii tu Si sa scrii p el bff sau cu poza voastra p el Poti sa faci la comanda dar costa destul d mult
BUCURROBERTA întreabă: