| fatasexysirea a întrebat:

Sambata seara e balul fulgilor de nea la mine la scoala.
Trebuie sa ne imbracam in tema sarbatorilor de iarna.
Mai toate fetele se vor imbraca in craciunite, si foarte putine se vor imbraca in elfi si spiridusi.
Eu m-am gandit sa ii fac o surpriza lui iubii si sa ma imbrac in ren. Un ren sexy!
O sa am cornite de ren rosi si in rest voi fi imbracata in maro. O sa port o bluza mulata cu fluturasi aurii, colanti ciocolati si piesa de rezistenta este o fustita foarte foarte scurta de un gri maroniu foarte interesant.
Intrebarea mea este
Credeti ca i se va parea interesanta si sexy costumata mea?
P.S El va veni la mine dupa petrecere si va sta aproape toata noapte. ( va pleca pe la 6 dimineata cad ar trebuii ai mei sa ajunga acasa de la o nunta )

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Înlocuieşte colanţii cu o pereche de dresuri şi o să fie bine.

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Hopa hopa se lasa cu nebunie, o sa-l dai gata, bine gandit

| LauraHM a răspuns:

Buna! Din ce zici pare sexy costumatia ta, dar fara poza nu pot sa imi dau seama cu exactitate.
P.S. nu te baza ca ai tai vin la 6 de la nunta, eu zic sa iei in calcul sa se poate intampla orice si sa vina mai devreme(de ex i se face rau lu maicata sau lu taicatu, sau o multime de alte variante).
Distractie placuta oricum si aveti grija!

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai grija ca nu cumva din greseala coarnele sa ajunga pe fruntea iubitului. Nu costumatia trebuie sa fie sexy si sa-l impresioneze ci tu prin comportamentul tau. In rest sa aveti parte de distractie "nebuna" cu folosirea tuturor fanteziilor sexuale cunoscute sau imaginate. Succes.

| OMFGConrad a răspuns:

Oricum nu vor mai conta hainele cand va ajunge la tine acasa! Distrati-va protejat ca sa nu fii nevoita sa revii cu o intrebare aici.

| Adry05 a răspuns:

Da, pare ok costumatia ta desi nu-mi prea imaginez cum vine fusta cu colantii, dar tu stii.