Spune-le că ţi-ar fi plăcut să mergi dar nu îţi dau voie părinţii şi nu ai ce face în privinţa asta. Nu au de ce să se supere, doar nu e vina ta.
Eu cred ca cel mai bine e sa ii spui adevarul.Asta ca nu te lasa parintii poti sa ii omiti insa poti sa ii spui direct:ai observat de multe ori ca mama lui nu te simpatizeaza si daca ai merge nu te-ai simti bine(ai fi foarte incomoda etc) eu sper sa inteleaga fara sa se supere.:*
Ii poti zice ca te-ai impiedicat si ti-ai sucit glezna si nu ai putut veni.si ca acum te-ai facut bine(bine acum...adica cand oi vorb uh cu el...)
Conversatie cu sora lui: Salut! Ce mai faci? (astepti raspunsul) E ce sa fac, uite vroiam sa iti spun ca bunica mea e bolnava si parintii mei sunt plecati de acasa in ziua aceea si trebuie sa stau cu ea neaparat, imi pare rau ca nu pot sa vin, chiar mi-as fi dorit, n-am mai fost de mult timp la o petrecere... ( faci fata de catelus ). Eu cred ca o sa inteleaga, dar daca insista si mai tare poti sa-i spui:
" Daca tu crezi ca eu ma voi distra cu gandul ca bunica v-a muri, te inseli amarnic, sa stii" ( te infurii si pleci). Sper sa iti fie de folos daca imi mai vine o idee o postez.:*