| misa0missa a întrebat:

Sambata trebuie sa merg la un majorat, dar problema este ca astazi de dimineata sunt la menstruatie. cum pot sa imi grabesc menstruatia in asa fel incat sambata sa mi se termine? multumesc mult!

5 răspunsuri:
| kaTTsu a răspuns:

Pai nu vad rostu de ce vrei sa grabesti menstruatia... te duci sambata la majorat, fii fericita poate vii si cu un bebe de acolo, totul e spre bine. Ai grija de tine!

| Bubulin4ik a răspuns:

Menstruatia nu iti poti grabi! Poti doar sa ei pastile sa nu ai dureri iti pui un tamponas OB si totul e okhappy Bafta!

| Omuletzz a răspuns:

Daca vrei sa opresti ciclul menstrual poţi cumpăra de la farmacie vitamina K, îl dereglează cu câteva zile în urmă, dar nimic mai mult.
fundiţă?

| AnaMary95 a răspuns (pentru Omuletzz):

Vitamina K iti deregleaza foarte mult menstruatia....eu am menstruatie regulata de la incepul si am luat vitamina K si mi-a intarziat 5 luni si apoi mi-a venit neregulat 2 ani...Te sfatuiesc sa NU iei!

| Omuletzz a răspuns (pentru AnaMary95):

In fine, eu am raspuns dupa cum credeam eu ca e binehappy, nu la toate organismele se manifesta asa vitamina K. depince cum agreeaza organismul tau asemenea pastile. Ea face ce vrea:*. Good luck >:d<