Eu zic ca ar trebui sa mergi la olimpiada pentru ca o sa te ajute mai departe! o sa ai o diploma o sa-ti foloseasca! Meciul de baschet se poate desfasura si fara tine!
Vino ma pa la mine lom o pitza o bere cv chemam 2 fetite le mai intrebam de istorie :-> mai facem un baschet asta ar fi cea mai buna optyune
Buna! Depinde ce este mai important pentru tine... daca iti place mult istoria si te pricepi, renunta la meci; daca, insa, esti un om important in echipa, participa la meci, asta este spiritul de echipa. Totusi, conteaza si ora la care au loc aceste doua 'evenimente', poate daca iti organizezi bine timpul, ajungi la ambele... Oricum, odata ce ai ales, nu te mai gandi ce ai fi facut daca ai fi ales altfel, ci mergi inainte cu incredere in tine! Mult succes!
La baschet! parerea mea eu una urasc istoria! asa la baschet e mai relaxant ca la olimpiada unde e stresant! crede-ma am fost la olimpiada la mate si greu rau olimpiadele sunt ff grele
Du-te la olimpiada ca bashet o sa mai ai in viata, dar poate vei cistiga olimpiada