Buna! elena are dreptate. daca te iubeste te asteapta atat cat este nevoie. Si in plus abia esti o copila. Aveti o relatie de foarte scurta durata. De obicei baietii santajeaza, zic ca daca nu te culci eu ei te parasesc dar nu trebuie sa cedezi pentru ca sunt atatia baieti care te-ar merita. Tu hotarasti ce faci dar gandeste-te nu o data ci de o groaza de ori inainte sa faci lucrul asta..Probabil ca este unul dintre cel mai important pas din viata unei fete. Te pup si ai grija de tine:*
Nu trebuie sa fii de acord cu tot ceea ce iti propune el, nu in asta consta dragostea. Daca pe el numai sexul il intereseaza, si daca nu se gandeste deloc la faptul ca tu ai numai 14 ani si esti prea mica pentru asa ceva, inseamna ca nu merita atentia ta.
Eu zic sa te gandesti bine ai 14 ani... wtf? mai bine vezi ti de alte treburi momentan si mai asteapta vreo 2, 3 ani,,, in plsuc nu ti as recomanda relatii cu baietei de 16 17 18 ani
Pai si verisoara mea are 14 ani si are un prieten de 19 ani...deci...nu stiu ce sa-ti spun, dar verisoara mea nu mai e virgina si regreta mult asta. Gandeste-te si tu!
:O
Zii Ca Nu.
Pt Esti Mica Inca
J Eu Am Un Prieten De 17 Ani Da` Nu Mia Cerut Asa Ceva
Zii Ca Daca T Iubeste Sa Iti Respecte Decizia Si Sa Nu Se Supere Deoarece Nu Vrei Sa Iti Strici Viata De Pe Acum Pt Ca Poate Avea Urmari. Da` Nu Placute
Buna draga yoana...eu nu sunt in stare sa iti decid viata dar parerea mea este sa mai astpeti pana faci macar 16 ani cu toate ca nu este recomandat...gandeste-te putin ai 14 ani si nu esti pregatita nici fizic deoarece nu esti dezvoltata complet(pentru ca la o femeie tractul uterin se dezvolta pana la 18 ani) si ai riscul foarte ridicat sa faci cancer de col uerin si nu esti pregatita nici psihik deoarece daca doamne fereste ai o sarcina nedorita ce ai sa faci atunci? parintii nnu cred ca sunt decord si ca sa faci un avort o sa obtii o aprobare foarte greu dee la doctor pentru asa ceva si el nu face decata cu acordul parintilor daca ai sub 18 ani asa ca un copil nu poti ascunde ...asa ca de ce sa iti grabesti copilaria si sa te legi la cap daca nu te doare...si in plus poate el vrea doar sa te obtina in pat si apoi sa te paraseasca... dar u faci cum vrei ...eu iti doresc multa iubire si succes. ...eu te pup dolche si daca totusi faci acest pas sa te protejezi si dupa contactul sexual sa te duci la un control ginecologik(un test papanicolau)P. S daca prietenul tau te iubeste cu adevarat te va astepta
N.ar fi prea indicat sa faci asta mai ales ca ai 14 ani si el te va lasa dupa asta sau va profita de tine si dupa ce vor afla ai tai nu va fi bine
Nu. Esti prea mica. Vaginul tau si organele sexuale nu ti s-au dezvoltat complet. Iti periclitezi sanatatea, si poti ramane cu traume tot restul vietii. In plus... ideea e ca poate se scapa, si te trezesti cu un copil. Gadeste-te ca e dureroasa dezvirginarea... nasterea este de 10 ori mai dureroasa, si avortul iti pune in periocol viata. Asta e problema voastra pustoaicelor, va dati la tipi mai mari care au pretentii la voi si de frica sa nu il pierdeti ati face orice nesabuinta. Reveniti-va odata din prostia asta.
Am 14 ani mi s-a pus si mie intrebarea asta de nenumarate ori dar te sfatuiesc sa nu faci pasul asta avem vreme suntem prea ''''''mici'''''''sory de cuvantul asta) pentru asta asa ca gandeste-te bine inainte sa reactionezi apropo daca te iubeste te va astepta succes sa fi iubita