| No10 a întrebat:

Saptamana asta am examen pentru permis pentru a3-a oara, ce pot sa fac ca sa scap de emotii? Instructorul mereu imi spune ca cu el ma descurc de minune dar la examen ma pierd si am senzatia ca examinatorul ma pune sa fac ceva ce n-am facut, si sunt stresat.

10 răspunsuri:
| AlexSalling a răspuns:

Calmeaza-te. Nu ai de ce sa-ti fie frica, de ce sa te pierzi. Relax men.

| Itanul a răspuns:

Gandeste-te ca esti cu instructorul, nu cu examinatorul. Succes!

| Mirris a răspuns:

Stresul te doboare, incearca sa fii calm si sa nu te mai gandesti la alte chestii.Succes.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Incearca sa te gandesti ca esti singur in masina. In fond, dupa ce iei permisul, nu vei mai avea instructorul alaturi.
Mie, cand am dat traseul, mi-a sarit un pieton in fata, dintre niste masini parcate. Am pus o frana de mai-mai sa-l scot pe examinator prin parbriz, dupa care am scapat o injuratura birjareasca. Pietonul si-a luat o amenda, iar eu mi-am luat permisul.

| cristimihailov a răspuns:

Stiu ca nu vrei sa auzi asta... dar mai pici odata.

Si poate vrei sa faci asta decat sa te panichezi in trafic si sa fii partas la cine stie ce boroboata.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Ia cu o saptamana inainte ceva pastile de emotie sau aranjeaza traseul.

| Goguletzu a răspuns:

Salutare,
Stai chill man..gandeste-te că o mare din conducători sunt pe lăngă, și totuși au luat permisul. Trebuie să mergi cu premisa că îl iei. Succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu esti pregatit emotional, nu te duce la examen, ca-l pici si de data asta. Mai asteapta, mai ia ceva ore de sofat si cand te simti pregatit, atunci sa mergi!

| uncetatean123 a răspuns:

Nu iti mai pasa asa de mult, pur si simplu ignora-l pe omul legii si fa ce iti spune sufletul, lasate puratat de val, imagineazati ca esti singur si te plimbi cu mare drag

| Ioana7398 a răspuns:

Ai dat? Eu am dat anul trecut si l-am luat din prima, cu putin noroc, sincer iti spun nu conduc bine deloc. Fratele meu in schimb a fost in aceeași situație ca si tine, el fiind o fire extrem de emotivă, dar conduce mult mai bine decat mine, l-am susținut neconditionat si a 3 a oara a reusit cumva, chiar saptamana trecuta a dat. Nu i-am spus niciodata inainte de examen ca nu o sa reușească si nu e bine sa gândești asa, l-am sfătuit sa se concentreze atunci pe acele 30 de minute in care trebuie sa conduca, sa nu se gândească la nimic si la nimeni, pur si simplu sa se gândească ca e doar el acolo si sa încerce in primul rand sa isi dovedească lui ca poate, sa dea tot ce e mai bun astfel incat la final indiferent de rezultat sa nu isi poate reproșa nimic, stiind ca el a facut tot ce a putut si daca nu, se conformează merge mai departe si mai încearcă inca o data, cam asa am incercat sa il sfatuiesc cu o seara inainte de examen cand era total demoralizat. Cu o seara inainte trebuie sa dormi bine, eventual daca mai ai rabdare sa urmărești pe Youtube cateva trasee, simulării de examen de la diferite scoli auto si sa incerci sa bei un ceai de musetel sau o pastila pe baza de passiflora ajuta mult, sincer si eu i-am cand sunt in sesiune si vreau sa scap de emotii. E greu, dar cu siguranta vei gasi puterea interioară sa depășești si aceasta situație. Multă bafta!