| Nicoleta3435 a întrebat:

Saptamana asta n-am mers la scoala poate am trecut la o alta lectie si dam test ce sa fac >?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Foarte rau ai facut ca nu ai cerut un nr de tel, pentru orice eventualitate...dar nu ai nici o colega pe aproape?

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Selena! pai ai avut un motiv intemeiat sa nu te duci? suna-ti colegii de clasa sa te informeze.happy

| Nicoleta3435 explică (pentru caramela):

N-am nr de telefon am doar 2 id dar nu imtra pe mess

| Nicoleta3435 explică (pentru caramela):

Nuuuuuuppppppppppppwinking

| caramela a răspuns (pentru Nicoleta3435):

Foarte rau ai facut ca nu ai cerut un nr de tel, pentru orice eventualitate...dar nu ai nici o colega pe aproape?

| Neimportant a răspuns:

Bună!
Dacă ai avut probleme de sănătate sigur trebuia să rămâi acasă. Poate ai în clasă un prieten d-al tău, când te duci la școală cere-i lecțiile să le copiezi și dacă știe să-ți și explice o mare parte. Dacă nu ai de la cine să iei, vorbește cu profesorii!

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Du-te la o colega acasa si cere-i lectia.

| metehne a răspuns:

Du-te la cel mai apropiat coleg si imprumuta caietul pentru a copia lectia lipsa.
Simplu, nu?

| Snowball a răspuns:

Pai.poate ai fost bolnava. thinking Si eu am fost. Intreaba-ti colegii. cerele temele si lectiile si recupereaza.Si in legatura cu testele.le vei da cand vei incepe scoala sau profesorii te vor asculta.big grin

| XoElyXo a răspuns:

Pai...Daca nu ai nr de telefon, cand te duci la scoala, dupa ore, cand e timpul sa pleci acasa vei putea imprumuta un caiet de la cineva.Si acasa poti lua lectiabig grin