Foarte rau ai facut ca nu ai cerut un nr de tel, pentru orice eventualitate...dar nu ai nici o colega pe aproape?
Buna Selena! pai ai avut un motiv intemeiat sa nu te duci? suna-ti colegii de clasa sa te informeze.
N-am nr de telefon am doar 2 id dar nu imtra pe mess
Nuuuuuupppppppppppp
Foarte rau ai facut ca nu ai cerut un nr de tel, pentru orice eventualitate...dar nu ai nici o colega pe aproape?
Bună!
Dacă ai avut probleme de sănătate sigur trebuia să rămâi acasă. Poate ai în clasă un prieten d-al tău, când te duci la școală cere-i lecțiile să le copiezi și dacă știe să-ți și explice o mare parte. Dacă nu ai de la cine să iei, vorbește cu profesorii!
Du-te la cel mai apropiat coleg si imprumuta caietul pentru a copia lectia lipsa.
Simplu, nu?
Pai.poate ai fost bolnava. Si eu am fost. Intreaba-ti colegii. cerele temele si lectiile si recupereaza.Si in legatura cu testele.le vei da cand vei incepe scoala sau profesorii te vor asculta.
Pai...Daca nu ai nr de telefon, cand te duci la scoala, dupa ore, cand e timpul sa pleci acasa vei putea imprumuta un caiet de la cineva.Si acasa poti lua lectia
RazvanCazan întreabă: