| vreauTotulSauNimic a întrebat:

Saptamana asta trebuie sa ne facem un vaccin (clasa a9a ).
Eu nu vreau sa-mi fac,pentru ca in primul rand, mi se face rau de la injectii,vaccinuri,etc laughing dar nu numai asta,e si faptul ca mai multe persoane din scoala s-au simtit rau dupa si au avut chiar dureri de mana cateva zile dupa.
Eu m-am gandit sa spun ca nu ma lasa parintii (pentru ca nici ei nu sunt de acord ), sau sa zic ca o sa il fac altundeva la spital.
Ceva sfaturi? Ce sa spun la scoala ca sa nu-l mai fac?

Fara raspunsuri gen : Lasa frica. E un mic vaccin, etc. Pentru ca nu ma ajuta deloc. Plus ca nu e numai frica, ci si celelalte motive de mai sus. happy

7 răspunsuri:
| Trandafiiiiiiiiiiiraș a răspuns:

Nu te poate obliga nimeni sa faci vaccinul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai daca parintii dau o hartie scrisa si semnata ca nu sunt de accord atunci nu iti face nimeni vaccinul

| drogh a răspuns:

Dacă nu doreşti să faci vaccinul spune NU şi gata pe motiv că ţi se face rău şi că părinţii tăi nu sunt de acord. Dacă nu vor crede, rogi pe mama sau tatăl tău să facă o foaie pe care o dai acolo semnată de ei sau să confirme la telefon. Nu te îngrijora, de data asta chiar nu ai motiv!

P.S: Poate că acele persoane din şcoală care s-au simţit rău au avut un motiv anume şi probabil nu de la vaccin, aşa că nu trebuie să te speriihee hee.

| kikatsuki a răspuns:

Acele probleme apar pentru ca unui sunt alergici la acele vaccinuri. ii spui pur si simplu ca nu esti de acord cu el si nici ai tai nu sunt si gata nu esti obligat sa-l faci desi doctorii ar recomanda pentru ca iti imunizeaza corpul si impiedica unele boli...

| iopoiop1 a răspuns:

Eu pur si simplu nu l-am facut, la noi trebuia sa-l facem de anul trecut (prin decembrie ) si cand au venit asistentele scolii sa nil faca eu am zis clar ca nu-l fac tongue, m-am luat in gura cu ele si pana la urma au plecat, ca doar nu mi-l faceau cu forta.

Mul succes si daca iti e frica nu il face, zii pur si simplu NU, nu are ce sa-ti faca.

| vreauTotulSauNimic explică (pentru iopoiop1):

Oricum şi eu le spun clar nu.
Sunt asistentele mai tupeiste, aşa că am şanse să mă iau în gură cu ele, dar asta e. laughing

| Milayaa a răspuns:

Sa faci vaccin la scoala nu e obligatoriu.
eu tot trebuia sa-mi fac dar am spus ca parintii nu sunt de acord si am adus la scoala o foita semnata de mama..sora medicala a vazut-o si a spus ca nu e problema.dar sa o fac la alt spital.(de obicei, mama crede ca la scoli nu e atit de bine sa faci vaccin, nu se stie ce conditii sanitare sunt acolo)
baftahappy