| JurnalulUneiFraiere a întrebat:

Saptamana trecuta cat timp eram singura, fara colega mea, se bagau in seama incontinuu cu mine. Nu era zi in care sa nu vorbeasca cu mine. Sau sa treca pe langa mine si sa nu zica nimic..nici atat! Colega mea a venit si vreau sa zic ca acum acei baieti nici nu ma mai cunosc. Au trecut complet ignoranti pe langa mine. De ce? Nu inteleg. Si si au permis atatea sa faca saptamana trecuta: sa se aseze langa mine incontinuu, sa vorbeasca cu mine mai mult decat o faceau de obicei...nu era zi sa nu vb cu mine. Si ma doare indiferenta asta brusca. Ma face sa mi doresc sa mai plece colega mea, dar nu mai pleaca pana in mai...

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Uden a răspuns:

Ai luat in considerare comportamentul tău în prezența ei? La o vârstă adolescentină, voluntar sau involuntar, se întâmplă să ai o schimbare de comportament în prezența anumitor persoane și există o probabilitate ca celorlalte persoane să nu le placă acest lucru, având drept consecință o ignoranță față de tine.
Mă bucur totuși că nu te-ai referit la ea ca "prietena mea", ci "colega mea". Din ceea ce ai spus, ar părea ca ai fi acea prietenă toxică și acea fată nu merită o astfel de relație de prietenie.
Totuși, de ce nu îți rogi dirigintele să te mute din banca respectivă? Nu cred ca te-ar afecta dacă "colega ta" s-ar supăra oricum, doar nu este prietena ta. Măcar o să primești ceea ce îți dorești, atenția băieților.

| JurnalulUneiFraiere explică (pentru Uden):

Ei sunt a 7a si eu a 8a...nu sunt in clasa cu mine dar ma vad cu ea pe hol

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Pare-se că tu (spre deosebire de colega-ți, ce pare a inspira respect și distanțare) ești mai abordabilă. D-aia

| 1997onur a răspuns:

Da numai pleacă pana în mai laughing))) acu. Vrei sa plece colega ta sa ramai tu cu băieți aia laughing))) vrei sa scapi de prietena ta laughing)))) Doamne laughing)))