| anonimadinAlba a întrebat:

Saptamana viitoare urmeaza sa dau o petrecere (ai mei prefera sa dau petreceri acasa si sa ma stie in siguranta decat sa merg la altii la petreceri, iar amicii mei adora sa vina la mine, avand si masa de biliard, narghilea, terasa mare, alcool etc). Nu va fi ceva mare, ca de obicei, vreo 10-15 persoane.
Pt prima data l-am chemat si pe crush, in speranta ca se va intampla ceva intre noi, macar la betie, dar mi-a zis un prieten f bun ca a vorbit cu el acum ceva timp si i-a spus ca nici beat nu se apropie de mine....de cand am auzit asta mi s-a dus cheful de tot si am vrut sa anulez petrecerea, dar dupa se suparau pe mine si din astea.
Majoritatea sunt genul de amici care iti sunt alaturi la bine, iar la greu nimeni nimic.Am fost inainte sa fie nebunia cu covid internata in spital si nici un mesaj nu am primit, dupa ce au aflat ca am iesit normal ca au stiut sa ma sune sa ma intrebe de urmatoarea petrecere... voi ce ziceti sa fac in privinta lor? Ei fac parte din grupul acela de populari din clasa si de aceea am incercat sa ma imprietenesc cu ei

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

în perioada asta slabe șanse să-ți faci prieteni chiar calumea. Na, dacă te simți bine cu ei, eu zic să continui, o să-ți fie amintiri faine când mai crești. Nu-ți pune atât încrederea în ei și aia e.

| Violleta2022 a răspuns:

La 15 ani, poate insemna puscarie, daca baiatul ala se leaga de tine!
Se pare ca el este mai sanatos la minte decat tine, odata ce stie ca afce ceva interzis si ilegal, daca se atinge de tine.

| anonimadinAlba explică (pentru Violleta2022):

Se referea la modul ca nu s-ar pupa cu mine nici beat

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonimadinAlba):

Si pupatul ala inseamna seductie si corupere de minore si este ilegal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce să-ți spun, probabil nu ai mai mult de 14-15 ani.
Sfatul meu este să îți cauți prieteni mai mișto, dar, nah, sunt bune și persoanele care există doar la bine, poți să te folosești de ele, în generat persoanele de genu sunt vai ș-amar unu, și doi mai sunt și răuți așa, că nah, vai de pl lor, de aia îți spun să-ți găsești prieteni mai buni.
Decât să profiți de proști mai bine îi schimbi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum ti-ai descris si singura "prietenii", tot asa ti-ai dat singura si raspunsul.
Decat asa prieteni, mai bine fara.
Cat despre "crush"-ul tau... toate-s trecatoare.
Vorbesc din experienta.
Sfat: gandeste-te cu seriozitate ce vrei de la viata.
Daca esti sincera cu tine insati, e posibil sa ai surprize (legat de concluzii).