Da.si eu am patit o faza de asta.Eram la tara si am vazut un baiat dragut. i-am cerut id`ul.si ne-am intalnit intr-o zi.Totul a mers bine, am vorbit, ras chestii. a doua zi cand m`am dus la tara.am aflat ca e varmiu, iar acel baiat deja ma placea
Da, mi s-a intamplat. Imi atrasese atentia o persoana, si apoi o vedeam mereu, cand ma duceam afara in pauze- era acolo, cand ma mai uitam pe geam, era afara, si tot asa. Numai o data mi s-a intamplat, dar e destul de ciudat...
Asa mi s-a intamplat si mie.eram la tara si am vazut un baiat sooooooper...eu il placeam el ma plakea.si ce sa vezi, urmatoarea zi ne-am si pupat, dar sa trecem peste asta. el a vrut sa isi taie ceva de la pantaloni si i-am dat o foarfeca, bunik m-a intrebat de ce am nevoie de ea si am spus ca e pentru. un baiat p nume razvan-->apoi ma mai intrebat care e numele d familie si i-am spus ca este Cretu(numele bunikii mele)-->cand a auzi nu alta dar era sa faca infarctglumeam.ea mi-a spus ca era varul meu de al-2-lea.isr eu am ramas masca dupa ce am aflat ca m-am sarutat si am mers cu el in diskiortek(cu varul meu).dar totusi de cand stim asta tot avem o legatura stransa intre noi( si inca ne mai placem reciproc)
Da si eu am patith. Era un tip nou in sat si dupa 2 saptamani de prietenie ne-am hotarat sa ne combinam si la o luna am aflat ca suntem veri ...
acum suntem doar amici si veri atata
Andrei67y5 întreabă: