| HeyScandura a întrebat:

Saptamanile trecute eram cu o prietena si ne plimbam.La un moment dat am vazut un tip "bun" ca sa zic asa si amandoua am intors capul dupa el. Apoi am inceput sa vorbim ca intre fete despre el...Pana aici nimic neobisnuit, nu?
Uite ca ajung eu acasa in seara aceea pe la 10 si bunica mea ma roaga sa merg cu ea pana la apartamentul ei, care este inchiriat unor rude[pe care eu nu le cunosc] sa vorbeasca cu ele.Am mers cu ea pentru ca in casa nu aveam ce face.
Ajungem noi la ea, ii asteptam sa coboare ca sa ne plimbam cu ei si sa discute.
Dupa vreo 5-10 minute apare o doamna cu un domn, bunica mea ii ia in brate se saluta, aflu si eu ca sunt unchiul si matusa mea o. O
Ma rog.Trecem peste asta.Ne plimbam si matusii mele ii suna telefonul. Vorbeste si ne zie sa il asteptam pe fiul ei, adica pe varul meu, sa vina si el.Ne oprim si dupa cateva minute apare si el: chiar "tipul ala bun" x_X
Nici acum nu imi vine sa credlaughingAti patit vreodata asa ceva? Macar sa stiu daca sunt singura.In ultimul timp am aflat ca am tot felul de rudestraight face

Răspuns Câştigător
| Emena a răspuns:

Da.si eu am patit o faza de asta.Eram la tara si am vazut un baiat dragut. i-am cerut id`ul.si ne-am intalnit intr-o zi.Totul a mers bine, am vorbit, ras chestii. a doua zi cand m`am dus la tara.am aflat ca e varmiu, iar acel baiat deja ma placea laughing

4 răspunsuri:
| Helvete a răspuns:

Da, mi s-a intamplat. Imi atrasese atentia o persoana, si apoi o vedeam mereu, cand ma duceam afara in pauze- era acolo, cand ma mai uitam pe geam, era afara, si tot asa. Numai o data mi s-a intamplat, dar e destul de ciudat...

| Drinni a răspuns:

Dahappy. spune-mi cad vrei sa iti povestescrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie.eram la tara si am vazut un baiat sooooooper...eu il placeam el ma plakea.si ce sa vezi, urmatoarea zi ne-am si pupat, dar sa trecem peste asta. el a vrut sa isi taie ceva de la pantaloni si i-am dat o foarfeca, bunik m-a intrebat de ce am nevoie de ea si am spus ca e pentru. un baiat p nume razvan-->apoi ma mai intrebat care e numele d familie si i-am spus ca este Cretu(numele bunikii mele)-->cand a auzi nu alta dar era sa faca infarctlaughingglumeam.happyea mi-a spus ca era varul meu de al-2-lea.isr eu am ramas masca dupa ce am aflat ca m-am sarutat si am mers cu el in diskiortek(cu varul meu).laughingdar totusi de cand stim asta tot avem o legatura stransa intre noi( si inca ne mai placem reciproc)happybig grin

| deedee_2196 a răspuns:

Da si eu am patith. Era un tip nou in sat si dupa 2 saptamani de prietenie ne-am hotarat sa ne combinam si la o luna am aflat ca suntem veri sad...

acum suntem doar amici si veri atatahee hee