| Staythere a întrebat:

Sarna' mamico.

Iti trimit aceasta scrisoare pentru a te anunta ca am ajuns cu bine in Germania, teasi suna da cand m-am dus la wc in avion a facut domnul sofer o miscare cam brusca si telefonul care era in buzunar a cazut in wc l-am sters un pic da nu a mai mers.Am vrut sa fumez si ca o fata civilizata am deschis geamul si toata lumea a sarit in capul meu cata nesimtire.Cand am coborat din avion am intrat intr-o gara imensa si m-am uitat dupa seful pe care l-am vazut la web si dupa jumatate de ora de stat am vazut pe cineva care avea in mana o placuta cu numele meu saracu cred ca era mut. Dupa acea mau luat cu o masina bengoasa neagra si mau bagat in spate mai erau fete acolo m-am imprietenit repede cu ele. Una plangea saraca zicea ca au furat-o unii am stat un pic sa ma gandesc si dupa aia am realizat oamenii astia o salvasera si plangea de bucurie. Dupa o ora de mers am ajuns la o casa cam mica si veche cei drept dar cred asta e un test sa vada cat rezistam aici si dupa aia ne duc la hotel.neam schimbat in niste rochite foarte frumoase si fetele mau luat la plimbare ca sa imi arate locurile si am decis sa stam pe marginea unei sosele. Un singur lucru am remarcat aici fetele astea cunosteau multa lume jumatate din masinile care treceau ne clansonau si uni mai si opreau.

E foarte frumos aici o sa iti trimit niste poze prin blustut sa il tii deschis.

cand iau banii iti trimit si tie.

AA da si sa stii ca pe doly nu am putut sa o iau cu mine si i-am dat drumu daca te duci sa o cauti sigur o gasesti.

A ta responsabila fiica

Veta

5 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Haha laughing
Geniala postarea, mi-a adus aminte de "Scrisoarea unei mame blonde".
Ne-am distrat putin, dar stem' aici sa punem intrebari, asa ca data viitoare incearca sa si postezi una, ca noi sa-ti raspundem.

| BiaSiAtat a răspuns:

Haaaaa?

| Laura1102 a răspuns:

rolling on the floor)

A ta responsabila fiicalaughing

| Alllllexandra a răspuns:

Doamne feresterolling on the floor)))

| Catherine a răspuns:

laughing...veta "mamika" ta o sa fie ft fericita ca ti-ai gasit un loc de munca stabil, un adapost si ca ti ai facut multi prieteni. Sucees in continuare laughing