| mechanicaldance a întrebat:

Sarumana TPU, in aceasta seara am recurs din disperare la a cere sfaturi pe acest site. De anul trecut imi place de un coleg, in ciuda incercarilor mele de trece peste, chiar e un om bun (dupa umila mea parere) si as vrea sa fiu impreuna cu el. Problema este ca amandoi suntem destul de tacuti, el e cabanos misterios si eu sunt prunc antisocial cu apucaturi de cartita-sobolan care nu vorbeste cu aproape nimeni din clasa si de cand am inceput de abia am transmis cateva fraze unul altuia. Din cand in cand ne mai uitam unul la altul, dar nu imi dau seama daca el se uita din intamplare sau cu aceleasi intentii ca mine. As vrea sa ma bag in seama cu el dar imi e ca il enervez si nu vreau asta pentru ca eu chiar tin la el. Daca imi dau seama cum functioneaza tableta asta de scris care dateaza din era mesopotamiei antice poate va dau si funda, multumesc anticipat.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa traiti fericiti, fiecare in mediul lui, ca animalele cu carnatii nu se pot amesteca, ca nu iese nimic.
Bine c-a inceput scoala si ai de invatat si facut teme, ca te chinuie rau plictiseala.

| dullcat a răspuns:

Buna.E lesne de inteles ca daca niciunul dintre voi nu face niciun pas, nu se va ajunge la absolut nimic.Chiar nu e asa greu sa iti infrunti teama si sa il intrebi daca nu doreste sa iesiti la o prajitura.Merita sa astepti atata timp si sa te gandesti ce ar putea fi daca? Eu consider ca nu. Daca interactiunea cu tine il enerveaza, atunci cu atat mai bine, e semn clar ca trebuie sa treci peste.Succes.

| Hyperion7 a răspuns:

Daca vrei sa te bagi in seama cu el, doar fa-o!

| StoicAnalysis a răspuns:

Interesant mod de exprimare, insa daca zici ca iti este coleg de scoala/munca, de ce nu te bagi in seama cu el, referitor la orele de curs, sau daca e coleg de munca, despre treburile de acolo. Nu trebuie sa fie ceva wow la inceput. O simpla conversatie despre un subiect oarecare, repetata zilnic, si inevitabil va vor ghida pe ambii sa interactionati mai des unul cu celalalt.

| FindMyName a răspuns:

Încercarea moarte n-are! Încearcă sa îi dai un mesaj după ore, îi spui și tu că ți se pare de treabă și ai vrea sa fiți prieteni, sau să te bagi în seama chiar face to face cu el.
Sa se enerveze ca ce? Ca încerci și tu sa te împrietenești? Nu are logică. I-ați inima în dinți și împrietenește-te, iar dacă nu vrea, nu regreta, măcar ai încercat.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Nu te combina cu colegii!