Frica? Uh. Sincer eu privesc asta ca fiind teama de necunoscut, de imprevizibil. Celor mai multi le este frica de intuneric. De ce? Nu vezi, nu stii ce si nici de ce ar putea aparea. Incepi sa iti amintesti povesti, basme si subconstientul lucreaza te macina.
Un lucru e clar, de frica nu scapi pana nu esti in fata faptului implinit. DAca tot am luat exemplul cu intunericul, mie mi-a fost frica de intuneric pana la 12 ani adica acum 4 ani. Oricat si cu oricn as fi mers aveam acel sentiment de siguranta cu mine. S-a intamplat sa raman singur si sa nu aiba cine merge cu mine acasa drum de 45 de min. In primul sfert de ora eram panicat nu stiam incotro ma uit, dupa am inceput sa constientizez situatia si sa ma obisnuiesc cu ideea pentru ca pana acasa sa scap de aceasta fobie. e simplu. Incearca sa iti invingi teama. Ajuta mult
Salut!
Frica... Toti o avem in noi. Acest sentiment se poate afisa prin neliniste sufleteasca.
Ne e frica de ce? Asta e intrebarea
Sunt motive multe adica ce o determina :
* Tampeniile care le facem zi de zi si ne fac sa ne gandim la consecinte de unde reiese frica.
Totusi o poti alunga prin rezolvarea problemei. Cat mi-a luat sa explic acest Sentiment
Frica este un sentiment pe care toata lumea il are.Frica nu ai cum sa o alungi ci trebuie sa te lupti cu ea, adica sa iti infrangi temerile si sa treci peste ele gandindu-te ca au fost niste pure coincidente si ca acel lucru de care iti este frica nu exista si nu a existat niciodata.Si de aceea iti spun lupta cu frica pana cand ai sa o infrangi.Cam atat am avut de spus sper ca ti-am fost de folos.
Frica este un sentiment pe care toata lumea il are.Frica nu ai cum sa o alungi ci trebuie sa te lupti cu ea, adica sa iti infrangi temerile si sa treci peste ele gandindu-te ca au fost niste pure coincidente si ca acel lucru de care iti este frica nu exista si nu a existat niciodata.Si de aceea iti spun lupta cu frica pana cand ai sa o infrangi.Cam atat am avut de spus sper ca ti-am fost de folos.
richarddawkins întreabă: