Într-un fel, da. Pentru că semnifică faptul că ai încredere în acea persoană să vadă tot și așa îi și dovedești că nu ai nimic de ascuns.
Sincer mi se pare o mare prostie, adica de ce trebuie sa dovedesc ca sunt de incredere prin fb meu sau mess sau mai stiu eu ce?
Nu merge asa, am contul meu asta e personal, daca as fi intr-o relatie sa-mi puna prietena conditia asta as face-o nebuna in fata, daca e chiar asa curioasa sa vada mesajele mele ok, cand vine pe la mine sau eu pe la ea imi deschid contul si poate sa se uite peste tot cat vrea nu ii ascund nimic poate sa verifice fiecare mesaj/conversatie si tot ce vrea, dar nu ii dau parola.
E doar o prostie imensa, ar fi fost incredere daca nu va dadeati parolele unul altuia, dar asa... vreti sa aveti certitudinea ca va sunteti fideli.Parolele sunt personale. Daca va certati si el intra pe contul tau si-ti schimba parola si scrie lucruri obscene despre tine, sau prietenilor tai, zici ca ar fi ok?
Dovedeste o mare neincredere. o relatie serioasa se bazeaza pe incredere, si sinceritate nu pe parole de fb sau alte site-uri de socializare, mesaje, apeluri si beep-uri.
Inseamna ca aveti incredere unul in celalalt si ca nu aveti nimic de ascuns.
Dar sincer nu mi se pare normal sa faceti schimb de parole. Pentru ca, normal mi s-ar parea sa aveti propria voastra intimitate. De exemplu: daca prietena ta iti poveteste ceva intim, prietenul tau nu trebuie sa afle.
Dar acum depinde de alegerea voastra.
Aly359 întreabă: