| AnemonaP a întrebat:

Scrieti-mi Locul si timpul desfasurarii la "Doua loturi" imi raspundeti doar ce spun! nu : sa citesc cartea.sa nu stiu ce. punct. Funda+vot
P.S. Fara raspunsuri stupide

3 răspunsuri:
| FloriNk a răspuns:

Cauta rezumat... nu mai stai sa citest 14.500 de pagini.

| Burghelea_Lacra_1971 a răspuns:

Da, stiu. Am citit-o si eu in clasa a7-a. Aveam niste mteriale, dar nu le mai gasesc.Iti spun acum din ce imi mai amintescwinking :
INDICII DE TSPATIU
- la Domnul Lefter acasa
-la Lefter la munca
-la barul ala ( nu mai stiu cum i se zicea )
-apoi acasa la tigancile alea pe care le acuza Lefter ca i-au luat biletele castigatoare
-si la loterie
( sper sa nu fi omis ceva :* )
Din pacate, nu mai tin minte perfect indicii de timp, dar parca era intr-o toamna, si anul nu era prrecizat :*
Daca gaseam materialele iti spuneam exact, dar am memorie buna. Nu cred ca am uitat ceva :** ( plss funda :**) Sper sa iti fi fost de ajutorwinking Daca mai e ceva, despre text, intreaba-mawinking

| BotWally a răspuns:

Citez: "Actiunea este plasata in Bucurestiul inceputului de secol, intr-o toamna de neuitat pentru Lefter Popescu. Inceputul de secol nu aduce schimbari spectaculoase in viata bucurestenilor, care se plang « cum se scumpeste viata din zi in zi »; despre aceasta Lefter Popescu vorbeste suparat: « Rusine pentru acest inceput de secol! de trei ori rusine! ». Actiunea ne ofera cateva repere spatiale asupra carora scriitorul nu insista foarte mult: casa lui Lefter Popescu, mahalaua Farfurigiilor, casa chivutelor, sectia de politie, beraria, ministerul si sediul loteriei."
Citat luat de pe http://articole.famouswhy.ro/......_literara/

Întrebări similare