Haha, draga, as putea sa-ti umplu pagini cu ele.
Am vazut atatea filme incat nici nu-mi amintesc care erau interesante, plictisitoare, dar cu siguranta stiu cateva care mi-au placut.
Faza e ca mie imi plac filmele din care inveti cate ceva ( actiune,drama,thriller) sau horror-uri care chiar ma sperie sau au o poveste interesanta,nu aceeasi poveste cu case bantuite,blesteme peste tot
Taken sau Teroare in Paris (o fata pleaca in Paris cu prietena ei si acolo e luata de niste traficanti de carne vie iar tatal ei merge dupa ea) foarte interesant!
Man on fire sau Pus pe jar ( un barbat cu multe probleme este bodyguard`ul unei fetite) Superb film, am plans la final E actiune-drama. Genial! Cu Denzel Washington.
Salt ( Angelina Jolie e o spioanca criminala a naibii de rea ) - actiune
A walk to remember ( Un baiat smecher se indragosteste de o tocilara) Romantic- drama, am plans mult la final:X:X Gorgeous
In time ( Tare ideea,te invata sa pretuiesti viata,totul platindu-se in timp)
Enough ( Jennifer Lopez invata sa se bata pentru fiica sa, cu fostul ei sot)
Si horror-uri :
Masacrul din texas ( numele spune totul:X:X)
The ring (o poveste uluitoare)
Paranormal activity (e penal filmul,dar te sperie cu draci,asta da film,nu e cu sange sau asa,dar e gen d-ala cu fantome aiurea, spirite, care nu prea imi plac)
The exorcism of emily rose ( Bai, asta e, plin de sange )
American Psycho ( un nebun duce niste tipe in hotel sa le f**a, dar dupa aia le omoara una cate una )
The training day:X ( tot cu Denzel Washington:X:X )
Deci, actiune : Man on fire:X Sau taken.
Romantic: A walk to remember
Horror : Masacrul din texas
Good job.cu toate ca man on fire,taken, salt, the trainning day...da si the exorcism of emily rose l-am privit din intimplare.la tv... oricum merci.ai facut o treaba buna!
Home Alone(sper ca se poate si filme de craciun)1, 2,3, 4
Cars2
Hancock