Mai, mie unul sincer, nu-mi placea absolut deloc, mai ales in clasele primare. Acum imi dau seama dc. Din cauza colegilor, si din cauza profesorilor.
Atunci cand un profesor vine in clasa de sila, si colegii sunt niste prostii, nu-ti place scoala.
Acum sunt la liceu, cls a 9 a, aproape de a 10 a, si imi place sa merg la scoala, si sa stau la ore, pentru ca profi astia de la liceu, au ceva ce nu aveau vechii mei profesori.
Colegii mei sunt diferiti, si imi place, sunt total opusul fostilor colegi.
Cred ca am 1 materie la care nu-mi place sa stau, si care-mi strica tot... fizica... nu stiu, nu ma pricep, si am 2.
La ce materie ni se baga pe gat, care mai mult de 50 la suta nu o sa ne foloseasca la nimic si la cum isi bat joc cei din invatamant de noi, normal ca nu e prea placut de mers la scoala.
Nimanui nu ii place scoala.Toti merg la scoala doar din obligatie.Eu sunt un elev de nota 9, 86 dar nici mie nu imi place scoala.dar sunt obligat sa merg.Si eu as face altceva cu timpul.Dar uite ca suntem obligati sa facem scoala chiar daca nu ne place...E destul de ciudat sa iti placa scoala.