anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scuzați categoria.Am o întrebare.Le-am spus părinților mei că mă duc mâine la spital "la o colegă", ca să nu afle că eu de fapt vreau să mă duc la spital la băiatul pe care îl plac. straight face Adică am mințit :/.

Întrebarea este: Am făcut bine că le-am zis asta? Fundă+vot.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, ai facut foarte rau. Minciuna este in general foarte urata si nu ar trebui sa minti decat daca situatia este absolut disperata. Iar parintii nu se mint niciodata, fiindca indiferent ce s-ar intampla, ei iti vor vrea intotdeuna binele si niciodata nu va fi nevoie sa ii minti decat daca vrei sa faci ceva cu adevarat rau.
Trebuie sa iti recunosti minciuna imediat, sa iti ceri iertare si sa nu mai indraznesti in viata ta sa iti minti parintii.

| SurprisedGuurl a răspuns (pentru Brigaela):

Pai si le spun ca ma duc la spital la baiatul ala?

| Brigaela a răspuns (pentru SurprisedGuurl):

Da. daca gestul tau este unul corect, te vor aproba. daca esti prea mica, sau baiatul este prea putin cunoscut si deci gestul inadecvat sau rusnos, iti vor spune si te vor invata de bine.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul ala nu vrea sa te vada ce nu intelegi?

| Fatamuntilor a răspuns:

Minciuna NU e buna, mai ales fata de parinti!
Ar fi indicat sa-ti ceri scuze fata de parinti. Poti spune ca ti-a fost teama sa nu te refuze.Si le ceri permisiunea sa te lase sa-l vezi pe acel baiat....asta in cazul in care parintii stiu de el. Poti cere mamei sa te insoteasca!

| Kriss96 a răspuns:

Banuiesc ca ei nu il plac pe baiat?
Eu cred ca nu ai procedat rau. Nu e o minciuna asa gogonata. Doar nu te duci sa te droghezi. Daca te duceai sa te droghezi si lor le ziceai ca te duci la shopping era nasol rau. Dar asa tu te duci sa vizitezi un baiat la spital. Nu faci nicio crima. Stai linistita.

| MidnightR a răspuns:

Necesita mult creier sa iti dai seama daca e bine sa minti oamenii care te-au adus unde esti acum.

| Gunoi a răspuns:

Da şi nu laughing adică toată lumea minte, în general multe chestii care se spun/ vorbesc sunt minciuni..Azi de necesitate, mâine din confort, din respect etc
Eeh acuma poţi să le spui după dacă te pedepsesc măcar ai obţinut ceea ce îţi doreai, dar oare dacă le ziceai adevărul îţi trânteau un NU?
Posibil depinde cum te înţelegi cu ei happy dar ei vor să te protejeze cred thinking
Bine nu ai făcut, rău încă nu ştim aflăm mâine big grin

| Pufoseniiee a răspuns:

Miniciuna nu este mereu rea, eu am mintit de prea multe ori, minciunile mele depasesc cu mult varsta mea clar, nu le spune, faptul e consumat, dar daca stii ca ai de ce sa minti ca nu te lasa sau altceva si tu chiar iti doresti sa mergi sa.l vezi, minte, chiar daca nu este bine.
Viata fara minciuna este ca ploaia fara apa.
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| KeSeRu93 a răspuns:

Uneori o minciuna mica e necesara, nu cred ca esti singura, altele mint ca se duc la scoala si dupa vin cu burta la gura laughing deci nu cred ca e vreo problema majora.