In primul rand evita sa pui pe fata sucurile de fructe si legume deoarece acestea sunt iritante intr-o oarecare masura si fac ca roseata sa persiste, poti folosi masca cu argila de 2 ori pe saptamana preparata cu apa, folosesti un gel de curatare bland, pentru ten gras care sa nu contina alcool (care are tot un efect iritant), dupa o solutie tonica cu acid salicilic de concentratie de maxim 2%,( te va ajuta in privinta rosetii si a punctelor negre), si dupa o crema hidratanta cu o textura usoara care sa nu iti incarce tenul(sa folosesti fara alcool!). Sper ca sfaturile mele sa-ti fie de folos, eu doar asa am reusit sa scap de probleme! Ps: daca iti place zatul de cafea il poti amesteca cu faina de malai si putin zahat si folosi pe post de scrub odata pe zi sau la 2 zile
Pai pentru cosuri ai putea aplica pasta de dinti inainte de culcare, o cantitate mica de pasta de dinti. Daca nu dispare de tot, cu siguranta marimea lui se va diminua dramatic. Spala fata de dimineata si aplica o crema puternic hidratanta, mai ales in zona in care ai aplicat pasta de dinti, cu siguranta o sa-ti deshidrateze tenul. Funda?
misauratcuviata întreabă: