Salut. Nu este virus. Este un program/ o aplicatie similara Google Play. Are diverse aplicatii, pe care le poti descarca si instala pe telefonul tau mobil, desigur, care are detine o versiune de Android la baza sistemului de operare. Eu am avut aceasta aplicatie si m-am folosit de ea, chiar mi-a placut. M-a ajutat atunci cand nu puteam sa accesez internetul de pe telefon. Conectam telefonul la calculator prin intermediul unui cablu de date, si descarcam si instalam aplicatii cu ajutorul programului Mobogenie. Daca doresti dezinstalarea sa, procedezi la fel ca si in cazul unui program cu dezinstalarea. Antivirusul ti-i l-a depistat ca fiind virus? Eu folosesc ca si antivirus Avast, si nu mi-i l-a depistat ca fiind virus. Succes.
Multumesc.La mine e in calculator si incerc sa il sterg si sa il dezinstalez, dar nu merge si mi-a trezit multe banuieli.Multumesc.
Il gasesti in lista cu programe instalate? Cand dai"dublu-click"pe el ce se intampla? Daca nu se intampla nimic in timp ce procedezi astfel, atunci iti recomand instalarea programului"Total Unistaller", cu ajutorul caruia vei putea dezinstala absolut orice program pe care asistentul implicit de dezinstalarea al Windows-ului nu il poate dezinstala. Pentru informatii suplimentare, te rog, nu ezita sa imi scrii.
Si eu am o problema cu acest program, se instaleaza sinmgur, cand descarci alte programe de pe net!
Intra la Control panel, la programs and feautures, cauti mobogenie, click dreapta, si uninstall!
AnneBre întreabă:
Teddy_6725 întreabă:
Geo2969686 întreabă: