| deadoralive a întrebat:

{Scuzati gramatica, dar intelegeti voiwinkinguse your mind]
Salut, nu stiu daca mai mult este o intrebare sau o simpla exprimare a mea pentru a-mi elibera aceste ganduri.
Sunt o persoana deschisa la minte cu un iq peste medie, nu stiu daca sunt milionar dar in parcursul anilor ce au trecut, sunt sigur ca am pierdut un milion, am 24 de ani btw, am trecut si prin acel sentiment numit dragoste care nu este altceva decat o distractie de la lumea reala exact ca si drogurile pe care le folosesc acum dar macar ele sunt sincere.
Practic am multe nereusite si inca nu ma las batut din nimic mergand in fata cu zambetul pe buze sau asa cred eu cand de fapt tot ce vreau este pacea, ce nu o am acum doar pentru simplu fapt ca imi pasa de alte persoane ce posibil sa nu simta acelasi lucru pentru mine.
Am fost inconjurat mai tot timpul de persoane ce nu am avut de castigat, avand practic o relatie in care eu eram cel ce facea mai tot timpul totul pentru ca mna eu puteam si eram singurul ce stia si dupa ce toti isi terminau tot ce aveau de facut la acest lv trecea la urmatorul lv si uitau de mine, mai tot timpul faceam greseala de a ma imprieteni cu persoane noi si a le ajuta sa faca ceva cu viata lor uitand faptul ca si eu am o viata, sa zicem ca am fost mult prea darnic in unele momente ale vietii mele ceea, ce am invatat cu timpul,laughing in fine, timpul a trecut si am inceput sa nu imi mai fac prieteni noi, chiar de fapt rupand si legatura cu cei ce vorbeam anterior, avand chiar si un apel/mesaj pe luna mamei mele
incep sa realizez faptul ca nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni pentru ca pot fi placut doar daca aduc ceva cuiva in farfurie nu pentru cine sunt sau pentru ce fel de persoana sunt si ce tip de gandire am.
Am explorat putin mintea mea si ce tip de persoana am fost de la inceputul vietii mele pana in ziua de astazi, am realizat faptul ca viata nu are nici un sens.
Toate clasele sociale si etc, mentalitatile, te plimbi din grupuri sociale in altele si te plimbi practic pe alta planeta.
Stiu asta pentru ca am fost si facut multe lucruri ce ma fac sa cred ca in fiecare zi sunt altcineva.
Viata este un rol ce ti-l alegi, dar cine suntem noi cu adevarat cand nu poti fi tu insati fara sa fii judecat.
Am aproape o saptamana de cand ma duc la sala si azi am lucrat cu cateva greutati in fata >oglinzii Ce am vazut? : Un boschetar cu barba lunga si parul uns de vaca, exact asta a fost impresia mea fata de mine si nu ma duc la sala ca sa imi fac conditie fizica sau sa cresc in masa musculara, ma duc doar pentru a-mi dovedi mie ca nu sunt asa de lenes.
In fine, dupa antrenament m-am dus in prima frizerie si am cerut sa mi se faca lucrarea doar in parti cu nr 0 pentru ca in ca centru sus am par lasat de 2 ani pe care vreau sa il fac dreduri laughing alta poveste.
Doar pentru ca mi-am aranjat parul, a crescut increderea de sine imensa, dar nu destul de la faptul ca nimic nu are sens fara a avea pe cineva care te intelege si cum eu evit sa mai ma intalnesc cu persoane noi si sa imi impartasesc viata fiind social, devin tot mai trist singur, vreau sa ies sa vorbesc cu alte persoane dar nu pot,, nu ma una dintre vocile pe care le aud, simt ca ma inhiba si de la faptul sa mai vorbesc.
Toate astea si multe altele au dus la faptul ca vreau sa ma sinucid si nu din depresie doar ca nu vad rostul in nimic.
Cunosc multe alte lucruri, dar nu stiu cine sunt si ceea ce vreau cu adevarat

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vrajeală de doi lei. Caută alt site.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Acum, că te-ai eliberat de gânduri, te simți mai bine?

| darrio2007 a răspuns (pentru sadrian46):

Se simte pe drk! Reclama mascată.

| sadrian46 a răspuns (pentru darrio2007):

Așa de rău mascată, că nici nu m-am prins. E o idee de studiat.

| deadoralive explică (pentru sadrian46):

Chestia cu narco este alta treaba, povestea mea este ca nu pot sa stiu daca sunt intreg, singurul lucru ce pot sa il confirm este mintea mea, totul este o iluzie