| ZuuZyYyYyZ a întrebat:

Scuze ca postez aicea da sunt disperat am 12 ani. stiu ca ma maturizez da am un bombardament de cosuri pe fata de nu mai pot din frumos am ajuns uratu clasei sad acum... ce sa fac am incercat sa scap de cosuri cu un gel Favisan Virgini acum sa scap de ele m-am dat si cu spirt m-am si spalat... sunt disperat am folosit si ca un fel de lichid pentru cusoru crying da tot am bombardamentu pe fata laughing ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

Daca spui ca ai incercat mai multe si cosurile n-au disparut, s-ar putea sa ai acnee juvenila cronica si atunci va trebui sa te adresezi unui medic dermatolog, singurul in masura sa-ti recomande un tratament corect. Pana ajungi la medic, ai putea sa incerci sa-ti faci o sauna faciala cu ceai de musetel si chiar sa te stergi de cateva ori pe zi cu comprese sterile muiate in ceai de musetel. Vad ca aici exista chiar o reclama care cred ca te-ar interesa, insa nu stiu cat este de reala.
http://www.scapa-de-cosuri.eu/

2 răspunsuri:
| Maryan14 a răspuns:

E normal si eu am tot la fel nu-ti fie teama toti trec prin asta

| aliceinchains a răspuns:

Așa se întâmplă la vârsta asta, mai ales că ai numai 12 ani. Mie mi-au apărut de pe la 15 ani încolo... întâi mergi la un medic dermatolog, ca să îți prescrie exact ceea ce ai nevoie. Eu am folosit un tratament de la farmacie, Zynerit se numea. Ai putea încerca, poate are efect și la tinehappy. Baftă.