| TeManancCuNutella a întrebat:

Scuze ca tot pun intrebari, dar am nevoie de ajutor happy
Un prieten de al meu vrea sa steie cu o fata, dar nu stiu cu cine, pentru ca nu vrea sa imi spuna. Dar eu nu vreau sa steie cu nici o fata, nu stiu de ce, simt ca vreau sa fie al meu, dar nu imi place prea mult. Ce sa fac?
ajutati-ma va rog!
Mersi happy

Răspuns Câştigător
| FlorenceVi a răspuns:

Paai.hotoraste-te! Il vrei numai pentru tine si-i explici care-i situatia, ca tu nu poti suporta sa-l vezi in prezenta altor fete si ca nu poti accepta ca el sa aiba o relatie - pura gelozie; tu chiar tii la el, ori il lasi sa-si aleaga singur-singurel "consoarta". happy Fii mai deschisa cu el si discutati si subiectul asta. happy

3 răspunsuri:
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei Deny:*!
Spune-i. Fii sincera. Spune-i ca tu tii la el si ca nu vrei sa mai stea cu ea. Elibereaza-te pur si simplu. Un prieten adevarat este sincer. Multa bafta!

| TeManancCuNutella explică:

Nu pot sa vad ce comentarii ati pus nu stiu de ce

| Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Pai ar trebui sa te gandesti bine daca iti place sau nu iti place, pentru ca nu vrei sa suferi nici tu si nici el. Daca te hotarasti ca il vrei tu, vorbeste cu el, intreaba'l despre ce fata e vorba si spune'i ca nu prea iti convine ideea pentru ca il placi. Iar daca nu, incurajeaza'l, doar vrei sa fie fericit, nu?