| ㄨғίŧόάღάㄨ a întrebat:

(scuze categoria) Cine ar vrea piscotu si buda sa fie dati afara de pe TPU? buda cu expresia lui ( sa te chis in freza, sa vachis in freza etc...) si piscotu care are o problema si contrazice pe toti pe mine ma enerveaza la culme. cine e de acord cu mine?

13 răspunsuri:
| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Lol rolling on the floor ce rank ai sau ti-ai facut alt cont? esti cartof ala?hee hee rolling on the floor eu pun intrebari triviale deci trebuie tratate ca atare si in plus raporteaza-ma ca nici nu o sa miste vreun deget stela pentru ca eu nu folosesc un limbaj vulgar mereu si in plus mai ajut si oamenii daca observi din raspunsurile mele castigatoare sunt folositoare si in plus ce te crezi tu cine o sa vrea sa plec? pot sa te... in freza (nu e T/A sau Comics) cat vreau eu si apropo si tu vei fi suspendat in curand

| Putzifer a răspuns:

Ce intrebare e si asta ma? ce aveti cu ei? poate ca Buda vorbeste din astea si piscotu la fel
te mananca in cur?
PS si daca vrei raporteaza-i nu pune intrebari ca faci laglaughing

| DebbyBR a răspuns:

Te chinuie talentu...

Răspuns utilizator avertizat
| Bizzareq1 a răspuns:

Eu nu sunt de acord cu tineee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar care e problema ta cu ei? Toti avem dreptul sa postam atata timp cat respectam regulile.

| LastChance a răspuns:

Nici măcar mă-ta nu e de acord cu tine.

Răspuns utilizator avertizat
| Sconcsiş a răspuns:

Marş, Rex, marş

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Eu nu sunt de acord

| Minks a răspuns:

Aport!

| NOBODY a răspuns:

Eu!

| OneMoreChance a răspuns:

Piscotu si Buda sunt tari laughing pe langa tine laughing) ei pun intrebari la T/A deci... LoLsmug