| Mihai201200 a întrebat:

SCUZE CATEGORIA! Salut. Am posibilitatea sa ma mut intr-un liceu cu ultima medie 9.10, dar eu sunt intr-un liceu cu media 8. Nu stiu daca sa ma mut in acel liceu, daca as putea face fata cerintelor de acolo. Mi-e ca o sa raman corigent, cine stie... Eu am absolvit clasa a VIII-a cu medie 8.80...Cei de acolo au absolvit cu media in jur de 9.50. Ce ziceti sa ma mut sau nu? SCUZE CATEGORIA

Răspuns Câştigător
| DeeaMarry a răspuns:

Corigent nu o sa ramai, pentru ca diferenta dintre media cu care ai terminat tu clasa a8a(adica 8,80) nu e extrem de mica pe langa mediile celor din celalalt liceu(dar trebuie sa fii sincer cu tine si sa te gandesti daca ai luat pe merit acea nota, pentru ca altfel te muti degeaba).
Va trebui sa muncesti mult mai mult acolo.
Gandeste-te daca esti dispus sa infrunti greutatile ce vor urma.

4 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Pentru a te putea muta intr-o alta clasa, fie ea din acelasi liceu sau din oricare altul, trebuie sa ai media mai mare decat ultima medie din clasa in care vrei sa te muti.
Din cate spui tu, media ta e mai mica. Sau doar cea de absolvorire e mai mica, dar cea de intrare la liceu e mare? Fii putin mai explicit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta numai tu poti decide.Nu are legatura cu Dragoste si sex.

| MrAlex a răspuns:

Stai unde estiwinking mai bine un liceu mediu pe care poti sa il duci decat unu bun si sa fii tu "prost"winking

| Mihai201200 explică:

Eu trec in clasa a X-a si am medie sa intru in acel liceu, dar mi-e frica ca cerintele de acolo sunt mai mari.

| DeeaMarry a răspuns (pentru Mihai201200):

Corigent nu o sa ramai, pentru ca diferenta dintre media cu care ai terminat tu clasa a8a(adica 8,80) nu e extrem de mica pe langa mediile celor din celalalt liceu(dar trebuie sa fii sincer cu tine si sa te gandesti daca ai luat pe merit acea nota, pentru ca altfel te muti degeaba).
Va trebui sa muncesti mult mai mult acolo.
Gandeste-te daca esti dispus sa infrunti greutatile ce vor urma.