Corigent nu o sa ramai, pentru ca diferenta dintre media cu care ai terminat tu clasa a8a(adica 8,80) nu e extrem de mica pe langa mediile celor din celalalt liceu(dar trebuie sa fii sincer cu tine si sa te gandesti daca ai luat pe merit acea nota, pentru ca altfel te muti degeaba).
Va trebui sa muncesti mult mai mult acolo.
Gandeste-te daca esti dispus sa infrunti greutatile ce vor urma.
Pentru a te putea muta intr-o alta clasa, fie ea din acelasi liceu sau din oricare altul, trebuie sa ai media mai mare decat ultima medie din clasa in care vrei sa te muti.
Din cate spui tu, media ta e mai mica. Sau doar cea de absolvorire e mai mica, dar cea de intrare la liceu e mare? Fii putin mai explicit.
Stai unde esti mai bine un liceu mediu pe care poti sa il duci decat unu bun si sa fii tu "prost"
Eu trec in clasa a X-a si am medie sa intru in acel liceu, dar mi-e frica ca cerintele de acolo sunt mai mari.
Corigent nu o sa ramai, pentru ca diferenta dintre media cu care ai terminat tu clasa a8a(adica 8,80) nu e extrem de mica pe langa mediile celor din celalalt liceu(dar trebuie sa fii sincer cu tine si sa te gandesti daca ai luat pe merit acea nota, pentru ca altfel te muti degeaba).
Va trebui sa muncesti mult mai mult acolo.
Gandeste-te daca esti dispus sa infrunti greutatile ce vor urma.
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: