Asa am patit si chiar ieri si m-am speriat dar si-a revent peste 24h a fost ceva la ei in sistem nu ti-a blocat nimeni contul! Astepta sa treaca 24h
Am intrat la ei pe site si am gasit exact asa cu mi-ai zis tu ca s-a blocat si sa incerc peste 24h. Asta inseamna ca cineva a incercat sa intre pe id-ul meu si a bagat gresit parola si de asta s-a blocat?
Poate sa fie si asta, a incercat cineva sa iti reseteze parola prin intermediul intrebarilor si atunci ti l-a blocat dar eu zic ca a fost ceva la ei pentru ca nici mie nu mi -a mers tot asa si la foarte multa lume, au avut ceva defectiuni cu serverele lor, oricum dupa ce isi revine schimba ti parola si reinnoiesteti intrebarile de securitate! Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji!
Ok, mersi, m-ai ajutat foarte mult! :* >
Acum ar trebui sa-mi fac griji? Inca nu imi merge parola. Chiar incep sa ma ingrijorez. Se poate cumva sa-mi fi anulat acel cineva contul de mess?
Daca intr-adevar ti-a resetat cineva contul stiindu-ti raspunsurile la intrebari se poate sa nu iti mai mearga contul ca ti-a schimbat parola, dar ai acolo cand incerci sa resetezi parola sa contactezi customer care, contacteaza i pe cei de la yahoo si ai acolo un chestionar de completat care ii ajuta sa depisteze problema si iti vor raspunde! dar acum ca au trecut 24 h ar trebui sa iti poti reseta contul si daca acel cineva ti-ar fi schimbat parola! Ce id ai?
Ramonaade08 dar baga id asta in lista ddoareusicumine [este mai vechi si macar acolo ne intelegem mai bine]
Buna Alexa.Am si eu o prietena care facea chestii din astea. Avea nu stiu ce program prin care bloca id-ul. Tinea pana la 2 saptamani.Asta doar daca avea id-ul tau.Am patit asa si mi-a tinut 5 zile.De atunci nu o mai primesc in lista.Sigur cineva ti l-a blocat.
Altceva nu cred ca ar fi decat daca ati scris gresit parola sau cand tu ai scris parola la tine ai gresit-o iar dand-o prietenei tale ea ti-a schimbat poate parola si a zis ca nu merge dar asta e ultima varianta la care sa te gandesti.Cel mai sigur cineva ti-a blocat id-ul. Spor! xo:*
Funda?:d