| vRawr a întrebat:

Scuze pentru categorie, nu mi-a raspuns nimeni la "sanatate". Daca imi spal parul in fiecare zi prin urmare vor aparea consecinte? PS: Sunt baiat, parul meu are in jur de 10 -13 cm si fac asta de foarte mult timp cca 8 luni, tin sa mentionez ca nu am matreata dar in schimb mi se ingrasa parul foarte rapid. Ce imi recomandati? Inafara de a folosi sampon de la farmacie.

2 răspunsuri:
| LukaVocaloid a răspuns:

Spalate pe cap cel putin la 2 zile tu ai parul gras ca il spelii prea des foloseste niste masca de par gras iar pentru matreata foloseste head & shoulders cel special pentru matreata sau spalate cu sapun sau alta chestie ce e pentru ambele chestii clatestete pe cap cu apa cu otet sau lamaie (pui intr-o oala cu apa putin otet sau lamaie ) no sa ti se mai ingrase asa repede da chestile astea no sa aiba efect miraculos o sa mai trebuieasca sa rezisti o saptamana doua

| WhiteLover a răspuns:

Tocmai de aceea ti se ingrasa atat de repede, pentru ca te speli atat de des.incearca de 2 ori pe saptamana, iar daca folosesti si o masca pentru par gras, sau putin de ulei de masline masat pe scalp, lasat vreo 15 minute inainte de spalare parul tau isi va reveni, dar trebuie sa ai rabdare.