| klaudytza a întrebat:

Scz de categorie da' vreau sa va intreb ceva urgent cand dau la cluburi la com eu copiez si inserez asta : "if you want 9, 000, 000 stardollars 200 free outfits and 20 different gifts 700 accessories then copy this on other 9 other clubs then log out press 6 then log back in then there you'll have it and it really works i tried it. " si dau log out dar nu imi apare nici un sac verde cu bani decy vreau urgent stardollari plzzzzzz dau funda

si daca nu stitzy va rog sa-mi datzy un cont stardoll care a fost super star si care are multzy stardollary plzzzzzzzzz dau funda si la ceilalti vot si folositor plzzzzzzzzzzzzzzz

Răspuns Câştigător
| MaDaProd a răspuns:

Urgent doar sa iti incarci telefonul si sa cumperi gratis nu ti da nimeniwinking si nu mai intra pe site'uri aiurea ca sunt virusiwinking take care

3 răspunsuri:
| deliapisicutza a răspuns:

Pai na, nu trebuie sa crezi in chestii de astea, sunt minciuni, ca un fel de mesaj in lant, si mesajele in lant sunt interzise.

Daca vrei stardollari, poti da click pe ei, si iti apare numarul tau de scoala si sd si acolo iti arata ceva cu Castiga stardollari si dai click si oiti apar diferite oferte uite eu azi am castigat 10 sd pentru ca am descarcat bara de instrumente stardoll

Pai acum s-a facut Academia stardoll da? Daca faci sarcinile, primesti stardollari. eu aveam 51 de sd facuti doar prin academie, dar din greseala i-am cheltuit pe ce nu trebuia... sper ca a ajutat

Scuze acolo une scrie " numarul tau de scoala" era de fapt "numarul tau de stardollari "

Scuze din nou, nu era numarul de stardollari, ci numarul de starcoins