| Adriana_2214 a întrebat:

:-sdeci...sa incep...este un tip...in liceu cu mine.in clasa a 11-a...eu sunt a 10-a...si e poate cel mai coll baiat din liceu., se imbraca extraordinar de frumos, are ochi albastrii:X e in aceeasi zi de nastere ca si minehappy...si odata i-am lasat un mesaj pe hi5 si de acolo mi-a luat id.am vorbit vreo 2 saptamani foarte mult pe messenger... mi-am dat seama ca e fix baiatul pe care il caut...romantic etc... a ajuns chair sa imi zica din secretele lui...insa eu de fiecare data asteptam sa ma abordeze el...si imi trimitea seara mesaje ca e ff bucuros ca m-a cunoscut.ca sunt ff frumoasa.si genul de fata care pun suflet in ceea ce fac...pe scurt...era superb! apoi eu 5 zile am fost plecata in bucuresti si apoi deja au inceput sa se slabeasca relatiile dintre noi... vorbim pe net fff rar.si doar at cand mai intra el pe mine sa ma intrebe ce fac.sau cand mi-a zis ca imi sta super bine cum m-am vopsit,,,, si eu cand intru pe el...connversatia se restrange la ceau ce faci? bine u? bine.intelegeti voi.sau eventual imi trimite cateva melodii sau mai stiu eu.happy...si acum nu stiu ce sa fac.la liceu atat de frumos se poate uita la mine... da-ti o idee doar daca aveti una bunahappy...pentru eventualele nelamuriri...raspund cu placerehappy

7 răspunsuri:
| r8driver a răspuns:

Cind intra el pe tine, cind intri tu pe el... daca nu avea bani sa se inbrace extraordinar mai puneai intrebarea asta?

| PrettyWoman a răspuns:

Pei ar trebui sa intre el in vorba cu tine pe net, poate crede ca etsi suparat pe el sau nu stiut... da incearca sa vorbiti sa vezi ce s-a intamplat...asa mi s-a intamplat si mie vb cu un baiat f mult si acum numa ciao cf?, cmf? ...doar atata...sadsad...nu stiut dc poate si-a gasit prietena d nu ii spun nimic pentru ca dupaceea crede ca sunt disperata.bafta:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și tu cum ai ochii? Căpruiiiii? Verziiii? Negriiii? Reglează-ți tastatura, pune prea mulți „i".
Sunt curios de un lucru, de ce așteptai să te abordeze el? E mai „cull" așa? Uite că ai cam pierdut, mai trebuie să facă și fetele primul pas. Dar poate că nu e prea târziu și... poate reușești ceva dacă te grăbești, că altfel își pune ochii ăia „albastrii" pe alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adriana, „coll" a fost scris în ghilimele cu un scop, uită-te la ce ai scris prima dată (dar, tu fiind atât de inteligentă, era la mintea cocoșului că n-ai să te prinzi de rolul ghilimelelor).
Și ca să-ți satisfac curiozitatea, se uită destule fete frumoase la mine, mai ales alea care nu caută cocalari/tocilari și emuiști (from emo, you know). Unde să mai adaug că-mi merge și vrăjeala, ce să fac... mă laud că doar ai întrebat. Nu e nevoie să mă crezi, dar îți pot demonstra la orice oră și în orice zi.
Eu zic să nu mai fi așa piți...

| Adriana_2214 explică:

Da...pentru ca pe langa asteahappy... m-a impresinoat modul lui de a fi si de vorbihappy!

| Adriana_2214 explică:

Vai dar destept esti uh:-pe. da sa sti si uh, sunt impreuna cu acel baiat si da. e cel mai cool din liceu,, nu,, cull-desteptule!". iar cand s-a uitat la mine a stiu el de ce. Uita-te putin in oglinda cum aratilaughing apoi da-TE mare expert.ca din curiozitate.cate fete frumoase se uita la tine?rolling on the floor

| Adriana_2214 explică:

Prin ce crezi uh ca is eu pitihee hee? sa stii ca nu ma consider mai mult decat o fata obisnuita, dar care care are simtul frumosului, stie ce isi doreste de la viatahappy! si dar, pe mine un baiat ma atrage daca e foarte frumos, finut, sa aiba prezenta scenica cum se zice... dar sa fie mai mult de atat.nu un cocalar, asa cum zici u, si pr meu e foarte deosebit. Pe langa faptul care o stare materiala foarte buna, stie sa se uite la orice om de la acelasi nivel, recunoaste ceea ce este frumos si stie sa ma faca sa ma simt speciala... fara vrajeli si vorbe ieftine asa cum spui tuhappy