Buna.
-Mai intai roaga pe cineva sa se duca la farmacie sa intrebe daca are ceva pentru lindini[sau du-te chiar tu]. si o sa iti dea un sampon sau o solutie speciala, cu ea trebuie sa te dai pe cap cu o jumatate de ora inainte de baie, timp de o saptamana si o sa vezi ca nu mai ai nimic
Ps:Si eu am multe prietene care au avut, dar au scapat de ei intr-o saptamana
:*
. Intreaba la farmacie de ceva bun pentru problema asta. Eventual cumpara ceva mai scump, de obicei alea-s mai bune. Si data viitoare ai si tu grija cu cine stai.
Apa de mare, sau apa sarata, ajuta sa se topeasca adezivul cu care sunt lipite ouale de paduchi in par. Deci, spala parul cu apa sarat, lasi 1/2 ora si apoi il clatesti. Si repeta tratamentul pana esti sigura ca ai scapat de toti.
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
I ati sampon special am avut si eu dl o colega dupa ce esti sigura ca scapi de paduchi trebuie sa rogi p candva sa t ia lindenii unu cate unu. fundas?
Elenastoica9 întreabă: