| JustMusic a întrebat:

Se apropie 1 martie si am o nelamurire in legatura cu ce am putea sa le cumparam baietilor din clasa. Astept pareri.

7 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

De 1 martie sau 8 martie in mod normal baietii sunt acei cavaleri respectosi si atenti cu colegele de clasa oferindu-le flori, bomboane martisoare si tot felul de cadouri.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu stiu din ce regiune a tarii esti, dar in Muntenia este invers!

| anaMARIA a răspuns:

Ciudat straight face si urat.Nu se presupune ca ei ar trebui sa va cumpere voua?

| JustMusic explică:

Eu stiam de 1 martie fetele dau martisoare si de 8 martie baieti dau flori. Dar ca sa dau toate detaliile noi, fetele din clasa vrem sa le cumparam la baieti ceva adica daca le luam martisoare fiecare nu le pastreaza si vrem sa strangem bani sa le luam spre exemplu cate o initiala de argint sau sa-i ducem la un restaurant. sper ca ati inteles ce vreau si astept pareri

| yasemin a răspuns:

Eu stiam ca de 1 matrie baietii dau martisoare fetelor...s-au schimbat asa multe de cand am fost eu in scoala? :-o

| Mihaela13 a răspuns:

Vorba lui yasemin!:-s
Eu sunt inca la scoala. Clasa a 7-a...nu stiam nici eu ca s-a schimbat:-s Fetele le dau baietilor?raised eyebrows faina chestiewinking
Scumpa? Lasati baietii sa va ia ceva voua, nu voi lor.:-s!
Acum faceti ce vreti:d
Parerea mea asta e...:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt din Bacau aici de 1martie fetele dau martisoare baietilor si de 8 martie fetele primesc martisoare si flori de la baieti.