Dar ce rost are sa va duceti la biserica? ca inteleg ca nu vi se pare deloc un moment important. Vreti sa va vada lumea sau care e logica/ Eu zic sa va potoliti. Ori mergeti la biserica in noaptea de Inviere, aflati de Invierea Domnului si te asigur ca nici prin gand nu va va trece sa mergeti la club intr-o asemenea noapte sfanta, ori va duceti in club si va comportati ca niste persoane fara religie care nu stiu ce noapte este aceea. Nu merge sa va duceti imbracate ca de club sa faceti o parada scurta a modei prin curtea bisericii ca da bine.
Nu sunt in masura sa judec daca faceti bine sau nu, dar partea cu biserica mi se pare absolut fara niciun sens. De ce sa nu va intalniti altundeva? Nici eu nu sunt o persoana religioasa, insa asta nu inseamna ca in noaptea aceea am sa merg acolo imbracata ostentativ doar fiindca nu am ce face acasa. Dupa parerea mea, cel mai bine ar fi sa va vedeti in alta parte si de acolo mergeti unde vreti si faceti ce doriti voi. Sunteti libere sa faceti ce vreti, atata timp cat nu ii deranjati pe ceilalti si nu cred ca nu s-ar simti asa persoanele care sunt la biserica pentru scopul obsinuit in acea noapte. Sau macar intalniti-va in afara curtii bisericii, unde nu cred ca ii pasa cuiva de ceea ce se intampla.
Foarte bine faceti, beti pana nu mai puteti sta pe picioare, cadeti prin santuri sa va linga caini pe bot si veti fi cele mai tari pitipoance. Oricum se intrevede o perspectiva luminoasa pentru voi, alcolice si pe varianta.
Voi credeti ca Biserica e discoteca? Un sfat: Daca tot va duceti la Biserica stati cuminti, daca nu mai bine nu va mai duceti si va duceti direct in club.
De ce ati mai bagat si biserica in calcul?
Va duceti direct in club, beti pana cadeti late, va f*** cu cine vreti, dar nu e nevoie sa bagati si biserica in treaba asta.
Nu este vorba de bine sau de rau, nu imi pasa despre aceste concepte pentru ca sunt ateu.
ideea este urmatoarea: fiecare loc are cate un cod vestimentar: iar biserica si clubul, draga pitipoanca, nu are nici o legatura! nici macar nu ar trebui sa fie in acelasi cod postal! asa ca:
daca vrei sa fii pitipoanca adevarata fii, daca vrei sa fii o fata decenta care sa intrige baietii si nu sa ii arate tot scheletul de la prima vedere e treaba ta!
LONG LIVE GENERATION PITZI!
Si mai aveti de gand sa beti? dar sta bine unor fete sa faca asa ceva si sa se mai laude? si la biserica va dati intalnire cu baietii? frumos.cautati-va de treaba
Andrei67y5 întreabă: