| MissBeer a întrebat:

Se apropie majoratul meu si nu stiu ce naiba sa fac. Nu stiu pe cine naiba sa invit.laughing... Inca putin si ma hotarasc sa-mi iau haine in loc sa-mi fac majoratullaughing. Si nu va ganditi ca sunt o persoana inchisa, fara prieteni, din contra, am prea multi si nu ii pot chema pe totilaughing. Daca o chem pe una, trebuie sa o chem si pe cealalta si pe gagica-su si tot asalaughing si nu am un buget infinitsad. Si as vrea idei, va rog:-s.

Răspuns Câştigător
| SentimenteColorate a răspuns:

1. Localul sa nu fie prea mare,. altfel pare gol, ...ca si cand s-a spart cheful,.dar nici un aparta, ment sa nu fie,.ca se formeaza "bisericutze" sau unii se retrag pe nu stiu unde.si e penibil
2. Trupa sa fie din mai multe fete,.si neparat sa fie si acelea care le place sa danseze
3. Muzica NEAPARAT sa fie f faina,.sa aveti pe cineva sa puna muzica buna! FFF IMPORTANT.si muzica gen Sandra, sau Cotton eye joe, anii 80, 90 prind f bine la chef.
4. Nu prea multa bautura si nu tare.
5. Daca e cu cine, poti sa te gandesti la un bal mascat, propune o tinuta haioasa!
6. Cheamati colegi de clasa, si eventual fa-ti la calculator niste invitatii dragute, cu data ora, adresa, ocazia. ceva hazliu de genul."Eu azi implinesc 18 ani si as vrea sa petrec impreuna cu tine".de ex.etc
7. Nu chema badarani, scandalagii, betivani,.iti strica tot cheful.
8. impodobeste localul

6 răspunsuri:
| theodormihai a răspuns:

Eu sunt intr-a 7-a, dar iti recomand sa-i chemi pe cei mai importanti prieteni. Si daca sunt intelegatori, spune-le ca vrei sa petreci un moment frumos doar cu ei, nu si cu necunoscuti sau cu alte persoane. Daca-ti sunt prieteni, te vor intelege. Invita-ti prietenele mai mult, iar daca ai si prieteni, invita putini. Fetele vor intelege. Ei, nu cred ca foarte bine, dar incearcawinking

| bebyInocent a răspuns:

Scz da aici nu e de rassad e de plans
parerea mea este sa te gandesti cam cate persoane ai vrea sa chemi dupa iti scrii pe o foaie toti prietenii tai mai buni fara amici si incepi sa stai cu foaia aia in mana si sa incepi sa elimini pana ajungi la numarul dorit
sau sa iti ei prietenii mai apropriati si sa va duceti la un club ca un fel de perecere
da pana la urma chemi pe cine vrei u nu trebuie sa te oblige altii si in cazul in care una sau unu iti zice dc pe mine nu mai chemat la majorat ii zici ca l-ai uitat si gata
la multi ani pana atunci sper ca sunt prima care ti-a ziswinking
noroc si mult succes

| denysa15 a răspuns:

Si eu mi-am facut majoratul.stiu km e inainte.am trecut prin asta.dar am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa iti chemi prietenii adevarati si persoanele alaturi de care te simiti cel mai bine.eu asta am facut.iar cei care se supara n-au decat! important e sa ii ai aproape de tine pe cei care ii iubesti si te iubesc cu adevarat. sper sa iti fie de ajutor sfatul meu.:X

| ɐzʇıןoʌɐıp a răspuns:

Poti sa ii intrebi pe toti prietenii tai daca vor sa vina si dupa sa le spui ca nu posibilitatea de a-ti chema toata turma.organizeaza cu cei ce doresc sa vina o tombolalaughing da-le la fiecare in mana cate un numar de la 1-100000 daca e nevoielaughing, dupa care indrodu intr-o palarie aceleasi numere(pe alte biletele)... extragi din palarie cate numere vrei tu, si cine este norocos...norocos sa fie(in cazul in care nu ai deja tu pretentii si favoriti)

| MissBeer explică:

Kissmylips, mercibig grin, dar nu esti prima, mi-a zis cineva luna trecutalaughing(ziua mea e pe 24 august si mi-a zis pe 24 iulielaughing )... Problema mea e urmatoarea: nu pot sa aleg un numar de persoane pentru ca nu stiu unde fac si ce fac, deci as dori mai multe idei de petreceri. Nu pot invita mai multe fete, pentru ca am mai multi prieteni decat prietene. Multumesc pentru raspunsuribig grin

| Simona a răspuns:

Pai invitati doar apropiatii.Sa va simtiti voi bine.nu e nevoie sa inviti tot orasul ca sa te poti distra.

Si nu mai lucra atat cu "naiba"...ca nu o sa iasa nimic! laughing