O inima mare de plus pe care sa scrie ''TE IUBESC" Cu siguranta ii va placea si se va gandi tot timpul la tine...ba chiar va dormi si pe ea
20 de trandafiri rosi iar in mijloc unul alb artificial cu un biletel in el pe care sa scrie..."am sa te iubesc pana cand trandafirul alb se va ofili" ceea ce e imposibil deoarece e artificial...succes
Cel mai dragut ar fi un buchet de trandafiri Sau o floare la ghiveci pentru ca nu se usuca ca si trandafirii.Si poate o declaratie de dragoste ar fi cel mai frumos.Nu cred ca e important sa cheltuiesti cat mai multi bani sau sa ii iei ceva cat mai mare. Fa-o sa se simta cea mai fericita si cu siguranta va fi cea mai fericita
Depinde si cei ii place adica mie prietenu meu anul trecut mi-a facut cadou imens adica ma adus la mare si pe plaja scrie te iubesc!sau poti sa ii iei un urasulet care scrie i love you, sau o poza cu amandoi in forma de inimioara, o perana in forma de inimioara cu poza ta pe ea ca sa se gandeasca la uh noapteanuj ce vrei e important sa vina din suflet
Ziua indragostitilor : - Ar fi frumos daca ai pregati o masa prietenei tale si sa-i daruesti un buchet de trandafiri
MiniEmoTion întreabă:
Marius339 întreabă: