| ʌɲɗɾєɱʌɾɣ a întrebat:

Se apropie ziua mea si chiar nu am idee de cadou. Voi ce v-ati dori? Sugestiile cele mai bune vor fii premiate cu

Răspuns Câştigător
| arriadna a răspuns:

Depinde de buget si de varsta. Dar uite cateva idei: iPad, iPhone, laptop, placa, ondulator, haine, aparat foto, geanta, o bratara, un inel, un lantisor, un plus foarte mare, un parfum. Sper ca te-am ajutat.

2 răspunsuri:
| Geo_6329 a răspuns:

Eu de curand.a trebuit sa merg la un majorat.am fost cu prietenul meu am luat cadoul(pentru o fata).a fost un ursulet foarte mare.nu am mai mers la majoratul respectiv.si mi-a ramas mie.asadar.eu am ales ursuletzul.mie mi-a ramaslove struck. Cadouri frumoase: narghilea(pentru a fuma cu prietenii).,o trusa de machiaj profesionala.,un set de bijuterii, un ceas frumos, un parfum de calitate big grin :* Succes

| anotimp2 a răspuns:

Sincer, eu as prefera o excursie, chiar si una scurta in care sa ma relaxez. Dar numai u stii mai bine de ce ai nevoie pentru. a te simti bine. Depinde. poate-ti place sa mergi la shopping, sa citesti, poate-ai dori o bicicleta, un telefon mobil.Gandeste-te ce-ti place tie! happy Fundaa?