Sfatul meu este sa-i dai o bomboana deoarece tu ii dai tuturor bomboane si ei nu,eu spun ca atunci cand imparti bomboanele sa-i lasi o bomboana macar pe banca,pentru ca se simte foarte prost,iti spun asta din experienta; adica o fata era certata cu o alta fata si in acelasi caz cu tine si cand au vazut colegii s-au uitat ciudat si i-au spus in gand,, ce lacoma mai e si asta, murea daca ii dadea si ei o bomboana'' si fata care nu a primit bomboana s-a simtit foarte prost...deci intelegi tu, parerea mea este sa-i dai o bomboana
Cel mai bine e sa.i dai tu pentru ca o sa vada ca tu nu esti orgolioasa si ca ai trecut peste.nu o sa te impaci cu ea de la o simpla bomboana stai linistita. cel mai bine e sa vada ca esti o persoana buna.am trecut si eu prin astfel de momente dar de ziua te chiar trebuie sa uiti si sa te simti bine! Succes!
Ideea e ca sunt extrem de orgolioasa. Dar multumesc pentru sfaturi. Cred ca ii voi da si ei
Eu spun să o serveşti şi pe ea cu bomboane; la urma urmei şi ea este om şi chiar dacă nu prea vă înţelegeţi, asta nu înseamnă că trebuie să o tratezi ca pe un duşman. ( Probabil că dacă te urăşte cu adevărat, o să te refuze. ). Cât despre faptul că va crede că vrei să te împaci cu ea... nu prea cred.
Succes.
Uite ce zic eu, spuneai ca ai o prietena in calasa cu care te intelegi cel mai bine. roag-o sa te ajute la impartitul bomboanelor iar ea va merge sa imparta jumatatii de clasa in care se afla si colega aceea cu care nu te intelegi.