| teodora99 a întrebat:

Se apropie ziua mea si nu stiu cu ce sa ma imbrac:sport sau elegant...petrecerea mea e cu familia

5 răspunsuri:
| Psihiatra a răspuns:

Cu familia, eu zic sa o sarbatoresti elegant.In ce consta elegana, numai u stii. Dar ma gandesc ca nu te imbraci in rochie de bal si pui opera, nu? Totusi, daca e cu familia zic sa fie o petrecere lejera.Muzica mai vioaie, iar cat despre meniu, zic un aperitiv si cartofi prajiti cu pulpe, apoi tortul.La multi ani happy

| beautifulkiss a răspuns:

Buna in primul rand iti urez La multi ani pentru cand va fi ziua ta.
In legatura cu intrebarea eu zic sa te imbraci intre mai ales ca este o petrecere cu familia. Te poti imbraca original cu blugii tai preferati si un tricou mai casual si poate si un mic accesoriu daca doresti.
P. S:Iti dau un sfat sa nu te fardezi, sa fii naturala.
Inca odata la multi ani si sper ca te-am ajutat.

| Kolp a răspuns:

Buna!

Pai ideea mea e urmatoarea:

Ia-ti un sacou si blugi. gen ushertongue... Sau o fusta simpla si gatabig grin

Bafta!

| ioana_7606 a răspuns:

Buna, depinde de ce iti plc tie daca e in familie as opta pentru o tinuta sport si lejera, daca ar fi intr-un club cu mai multi prieteni s. a. ar fi trebuit sa fie ceva elegant, dar e cu familia asa ca depinde de ce vrei tu, dar daca e in familie creca nu iti iei o rochie si te plimbi prin casa cu eawinking.
Succes!

| Aniii a răspuns:

Pai pentru o petrecere cu familia nu trebuie nici sport nici elegant, ar fi mai bine casual