| SmallSmile a întrebat:

Se apropie ziua unui bun preten si vreau sa-i fac cadou 'ceva'. Dar nu stiu ce anume, tipul are cam tot ce vrea si este foarte de treaba si multi ii fac cadouri numai din placere, ca de...omenii cu bani trebuie sa se laude. El este diferit adica, nu ma ignora si tot felul de chesti si ne intelegem bine. El este de aceeasi varsta ca si mine (15 ani) si vreau sa-i fac ceva special.Este foarte secretos si cand vreau sa stiu ce-i place se ascunde sau schimba subiectul int-un stil, fin.
Si nu vrea sa-mi spuna deloc, ne cunoastem de mult timp, dar totusi parca am fi starini la unele chesti.Ma ajuta, ne ajutam si tot asa...este unul dintre putini baieti cu care ma inteleg foarte bine si nu este nesuferit.Si vreau sa-i fac un cadou special, unic daca e poate.Am incercat sa aflu ce-i place, dar deja are acele lucruri.

Ma puteti ajuta?

Răspuns Câştigător
| Alexutzu_8327 a răspuns:

Teuta1999 du-te mah si fa-ti temel ca habar n-ai...si acum despre baiat.pff pai daca sunteti prieteni buni poti comanda 2 lantisoare din aur/argint sa fie o inimioara despartita in 2 bucati una la tine si una la el iar pe spate sa scrie "prieteni pe viata" sau "astfel nu vom fi despartiti niciodata"

2 răspunsuri:
| TeooTeo a răspuns:

Un ursuletz gigant (mi sar parea super tare)
o bratara din argint
o ciocolata sh un tricou pe care sa scrie ceva funny...
fundoi?:*

| john_9245 a răspuns:

Daca are un ps iai wrestling 2011 e ce l mai tare joc