| 1Q a întrebat:

Se da urmatoarea situatie, in urmatoarea situatie nu este vorba despre vreo cu ostinta de a mea deci va rog nu ma judecati si rog seriozitate in raspunsuri, deci un baiat de 19 ani se muta in capitala intro garsoniera a unei rude care la lasat sa stea acolo cat timp face facultatea, insa mama lui isi gaseste si ea un loc de munca in capitala si vine sa locuiasca cu el in acea garsoniera de o camera unde stau inghesuiti, acum baiatul doreste ca mama lui sa isi inchirieze o garsoniera si ea ca sa nu mai locuiasca inghesuiti insa mama lui nu doreste acest lucru nu din cauza banilor ci din alte motive necunoscute poate deoarece doreste sa stea cu fiul ei sau chestii din astea, acum baiatului nu ii convine sa stea cu maicasea inghesuiiti pentru ca e aiurea si nu are intimitate nu poate sa iasa cand vrea sa aduca fete acasa si alte treburi, ce ar trebui sa faca baiatul ca sa o scoata pe maicasea de acolo si sa o convinga sa se mute? Va rog seriozitate

1 răspuns:
| BeardedSamurai a răspuns:

Salut, trebuie sa-i explice asta, daca ea nu intelege ce crezi ca ai putea sa ii faci?
Nu poti sa faci nimic, doar nu o dai pe maica-ta afara sa stea singura intr-un apartament intr-un oras ca Bucurestiul, tu iti dai seama ca e cam rau sa fii femeie singura fara barbat?
Eu m-as gandii cum as putea sa stau doar eu cu mama gandindu-ma ca poate vine vreun nebun si ne bate in casa, gandeste-te acasa, da-le in colo de fete, ori munceste si o lasa pe ma-sa acolo si el se duce in alta parte, ceea ce nu cred ca se poate, sa aiba grija de mama lui acolo, ca si asa singura ii e greu.
O zi placuta, pune-te in locul ei.