| Carolina1972 a întrebat:

Se gandeste o persoana normala la sinucidere? Pur si simplu nu am chef de viata, ma enerveaza toti din jur! Urmeaza sa dau bacul dar parca nu am nicio bucurie, daca nu il iau ma sinucid, sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

O persoană normală nu are astfel de gânduri.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca te enerveaza toti din jur, problema nu este la ei. Ci la tine. Ce sfat vrei? Ia bacul si mai vorbim.

| sierra1 a răspuns:

"Urmeaza sa dau bacul... daca nu il iau ma sinucid. sfaturi"

" Carolina1972 explică: Spanzura-te"

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altii nu se sinucid cand au boli foarte grave si tu vrei sa faci asta pentru un amarat de bac? Ala e numai inceputul scolii. Faci macar o postliceala dupa si te asteapta mult lucru dupa. Inveti bine pentru bac si nu vei avea probleme de luat.

| Abcdiana a răspuns:

Sunt clasa a IX-a si am trecut prin aceeași chestie înainte de a da EN, si eu spuneam ca daca nu intru la liceul la care vreau mai bine ma sinucid, pretenii m-au lasat balta dar crede-mă că asta nu e o soluție, dacă nu iei bacul nu-i problemă, îl dai până îl iei. Nu-i deloc ok la ceea ce te gândești sa faci, ai o viață întreagă inainte.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Abcdiana):

Cum naiba sa nu iei un examen atat de simplu cum e bacul? Ar trebui sa se puna problema cu cat iei peste 9, NU daca il iei.

| Abcdiana a răspuns (pentru Cosmin86):

Ai dreptate dar pentru cei care-s la licee proaste unde nu prea se învață n-ai șanse prea mari să iei bacul.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Abcdiana):

Trebuie sa fii din cale afara de retardat sa nu iei un examen atat de simplu.

Pai la facultate, unde examenele sunt de 3-4 ori mai grele, ce naiba faci?