Te iubeste, doar ca e diferenta prea mare de varsta intre voi, nu va potriviti. Am vazut si celelalte intrebari. Cred ca e un tip de treaba, doar ca tu i-ai scos peri albi si renunti la a-ti trai adolescenta fiind doar cu mintea la el. N-ai de unde sti cat va mai dura, dar pot sa iti spun ca desi aveti sentimente si atractie fizica sunt nepotriviri din alte aspecte. Tu, daca tot zici ca ai facut diferite greseli, cum se face ca le faci in continuare si relatia tot nu merge? Alege: ori ati asumi relatia cu el si sunteti linistiti impreuna si va continuati o viata normala, fiecare cu problemele lui, ori discutati si o incheiati acum pentru ca lui ii trebuie o femeie, nu un copil de crescut, iar tie experienta pentru a intelege ce inseamna o relatie care iti face viata mai buna. Se pare ca esti intr-un haos ingrozitor din cauza relatiei asteia, si nu iti poti vedea de celelalte treburi. Sa stii ca viata nu se rezuma la relatia cu o persoana de sex opus. Ti-ar trebui o vreme singura sa iti pui ordine in viata. Sper ca intelegi tot ce ti-am scris aici, ca eu unul renunt sa iti mai raspund. Relatiile sunt bune atunci cand esti pregatit pentru ele, iar tu NU esti inca. Fiecare lucru trebuie facut la vremea lui. Daca vezi ca esti nefericita, discuta cu el si ajungeti la o concluzie, ca mai rau va incurcati vietile.
Da, normal ca te iubeste... daca se intoarce la tine
Tu nu poti sa iti dai seama ca daca te suna inapoi si tot el te iarta
Depinde ce "diferite greseli"faci si tu
Da te iubeste, numai ca e o fire impulsiva si face lucruri de care ii pare rau mai tarziu. acum nu stiu ce greseli faci tu, dar daca te suna inapoi si te cauta banuiesc ca nu sunt asa de grave; incearca sa ai cu el o discutie foarte deschisa, sa spuneti ce va deranjeaza unul la altul si sa ajungeti la un punct comun, la un mic compormis poate. mult noroc si ai grija ce faci in continuare. te pup.