| april93 a întrebat:

Se intampla ceva daca fac baie in strand termal in timp ce sunt la menstruatie?

6 răspunsuri:
| Darkus a răspuns:

Singura problema e ca vei murdari apa tonguewinking

| adrianajollie a răspuns:

O sa umplii strandulde sange laughing

| AikkoxD a răspuns:

Buna. Nu prea e indicat sa faci baie asa cand esti la menstruatie. Sangele se imprastie in toata apa si iti va intra in piele. In plus, e si toxic. Este recomandat sa faci un dus simplu cand esti la menstruatie, dar sa nu folosesti sapun/gel de dus fiindca te poti irita. Dupa ce iti trece, poti face baie in ce vrei tu.

| just for me a răspuns:

Pai vei murdarii apa,chiar si daca porti amsorbante,si daca nu nu ma insel,daca ai abosrbant p tine cand ntri in apa se va unfla pentru ca va absorbii apa si tu tot vei murdarii apalaughingdc sa nu mai astepti sa iti treaca complet? mai ales daca este un strand public, e o chestie si de bun simt.adica pentru tine, nu cred ca te-ai simtii bine sa patezi apa si sa se uite toti la tine.deci cam asta s-ar intampla, ai murdarii apa si plus ca nu cred ca i-ar place cuiva(nclusiv tie)sa faca baie intr-o astfel de apa. daca ai tu strand, nu e nici o problema daca nu te deranjeaza sa umplii apa de sange laughing

| april93 explică:

Oameni buni s-au inventat ob-urile asa ca nu se murdareste nici o apa, eu aflasem de la cineva ca poti sa faci hemoragie asta era singura mea teama, dar ma rog nu mai cont ca tot am rezolvat problemabig grin

| Silviu1989 a răspuns:

Puuu ce scarba