anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se intampla ceva nasol daca, pentru 2 saptamani, nu mai dorm mai mult de 5 ore per noapte? Va fi prima oara cand o fac intentionat, intamplandu-se accidental foarte rar (statistic aprox. o data pe an). Dar trebuie sa fac ceva, facultatea pute, am imprumutat carti, trebuie sa invat singur cat timp am profesori comunisti (care nu se obosesc sa explice ca oricum vor iesi curand la pensie) sau prea tineri (simplifica prea rau, note prea mari pe fundamente, dar nu raman cu nimic util la o ulterioara angajare sau in practica acasa). Mentionez ca de asemenea o sa tin un regim alimentar strict, doar fructe, legume si apa, am observat ca de la pizza sau mancare gatita ma ia somnul si nu ma mai pot concentra.

Răspuns Câştigător
| Andreea_Deya_1998 a răspuns:

Eu de cel putin 3 saptamani nu am mai dormit mai mult de 4 ore pe noapte, am 2 joburi, fac si sala zilnic, dansuri 3 zile pe saptamana, cursuri de bucatar plus scoala de soferi de care m-am apucat recent. Nici macar in weekend nu am timp sa dorm si uite-ma, inca zambesc si ma simt perfect. Plus ca nu tin nici regim laughing am si 22 de ani. Sunt si fata. Daca eu rezist, crede-ma c-o sa rezisti si tu! happy gl hf

1 răspuns:
| Kyra18 a răspuns:

Nu se intampla nimic, poti sta linistit